Cineville: onbeperkt naar de film voor € 21,- per maand. Onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 17,50.

Belangrijk: reserveren voor Cinevillers is mogelijk. Daarbij geldt wel dat het kaartje maximaal 1,5 uur van te voren opgehaald kan worden. Gemaakte reserveringen vervallen een kwartier voor aanvang.

OVER CINEVILLE
Cineville is een filmplatform met een website en een pas voor ongelimiteerd filmbezoek. Met de Cinevillepas krijg je gratis toegang tot alle films in meer dan 40 filmtheaters door heel Nederland, voor maar €21,- per maand. Vraag er hier één aan!
Met keuze uit meer dan 100 verschillende films per week ben je in Cineville eigenlijk nooit uitgekeken. Daarnaast biedt de Cinevillepas óók nog een heleboel extra’s, zoals vriendenacties, toegang tot voorpremières en tal van filmfestivals, zoals KLIK!, HAFF, Cinemasia, Movies that Matter, Go Short en Imagine.
Op Cineville.nl vind je draaitijden van alle filmtheaters en zie je welke festivals en live-evenementen eraan komen. De redactie van Cineville maakt je wegwijs in het aanbod met de tips, de Moet-je-kijken-lijst van de maand, columns, nieuwtjes en interviews met je lievelingsregisseurs. Cineville.nl is je gids in de wereld van film.

NB: Het is niet mogelijk om een Cinevillepas aan te laten maken bij de kassa van Kriterion. Wij adviseren daarom dit zelf via de website van Cineville te doen. Nadat je de pas hebt besteld ontvang je per mail een tijdelijke Cinevillepas, waarmee je dezelfde dag nog naar de film kan. Een pas cadeau doen aan een ander kan natuurlijk ook. Ook leuk: met de Cinevillepas krijg je 10% korting op muziek, films en koffie bij Plato/Concerto (in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Zwolle en Deventer).