NU TE ZIEN

Regisseur George Clooney

Cast Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac, Josh Brolin

Lengte 105 minuten

Jaar 2017

Taal Engels

Ondertiteling Nederlands

Suburbicon is een lieflijk Amerikaans stadje met deftige gezinnen, prachtige tuintjes en mooie huizen. Gardner en Rose Lodge (Matt Damon en Julianne Moore) wonen er samen met hun tienjarige zoon. Wanneer op een dag een gewelddadige overval bij de familie Lodge plaatsvindt, blijkt dit modelgezin een groot geheim te verbergen.

Chantage, verraad en wraak nemen de overhand in Suburbicon, en dat is nog maar het begin… Gevierd acteur en regisseur George Clooney neemt opnieuw plaats in de regiestoel voor deze ingenieuze thriller met een scenario van niemand minder dan de broers Joel en Ethan Coen. Suburbicon tekent, in de beste Coen-stijl, een hilarisch, gewelddadig en absurd beeld van wat er gebeurt als ’gewone mensen’ een misdaad beramen. Matt Damon, Julianne Moore en Oscar Isaac leiden een sterrencast in een productie van Joel Silver (The Matrix, Die Hard) en Teddy Schwarzman (The Imitation Game).

Ter ere van de première van de film Suburbicon, die vanaf donderdag 16 november in Kriterion te zien is, zal er vrijdag 17 november een première feest georganiseerd worden. Cocktails in de foyer, petticoats op de dansvloer en swingende live muziek: vrijdag 17 november wordt Kriterion omgebouwd tot een classic ’60s cocktail party ter ere van Suburbicon. De nieuwste film van George Clooney speelt zich af in het Amerika van de jaren ’60. The American Dream? Niets is wat het lijkt… Zie voor meer informatie het Facebook event.

Kijkwijzer: Mogelijk schadelijk tot 16 jaar: geweld, angst en grof taalgebruik. LET OP: Deze film is niet toegankelijk voor bezoekers onder de 16, ook niet onder begeleiding van ouders of verzorgers.

SUBURBICON
SUBURBICON
SUBURBICON