WOENSDAG 15 JUNI

Regisseur ?

Cast ?

Lengte ?

Jaar ?

Taal ?

Ondertiteling Nederlands of Engels, mits gesproken taal niet Nederlands of Engels is

Georganiseerd door jeremy

Voor wie nog geloofde in het idee dat filmprojectie tegenwoordig nog iets van integriteit of vakmanschap betreft (of voor wie niet de memo heeft gekregen dat in 2012 analoge film plaats heeft gemaakt voor harddrives en gigabytes met de grote nationale digitalisering), bij deze een officiële doorbreking van de illusie die zo lang door elk theater is opgehouden; de magie van de bioscoop wordt af en toe ook gewoon van een blu-ray gesluisd. Ofwel omdat er geen digitale kopie van is gemaakt, of omdat dergelijke print jantje duur is, maar in alle eerlijkheid, ook wel omdat je in de gemiddelde zaal dikwijls het verschil tussen een DCP van 150GB en een blu-ray van bol.com toch niet opvalt.

Goed, over de jaren heen hebben we daarom inmiddels een noemenswaardige collectie weten op te hopen. Deze avond gaan we eens aan de rad draaien en we zien wel welke vergeten klassieker of dampende boutfilm het lot ons voorschotelt. Na afloop willekeurig computer-gegenereerde internetfilmpjes.

19:15 | BLU-RAY RAD VAN FORTUIN

266 films: 1 vertoning. Van Alvin & The Chipmunks 3 tot Shoah, hoe dan ook zal de avond zeker tegenvallen.

Na de film | RANDOM YOUTUBE VIDEO GENERATOR

Wat de naam zegt eigenlijk. Voel je vrij op elk willekeurig moment weg te lopen.

We willen voor dit programma geen toeslag vragen. Gezien online webshop echter geen gratis vrijkaarten toelaat, vragen we hier 1 cent voor, als loophole.
Mocht je onverhoopt toch niet meer kunnen, laat dit dan aub weten zodat anderen nog van onze geringe aantal stoelen gebruik kunnen maken!!