NU TE ZIEN

Regisseur Rodrigo Sorogoyen

Cast Antonio de la Torre, Roberto Álamo, Javier Pereira

Lengte 126 minuten

Jaar 2016

Taal Spaans

Ondertiteling Nederlands

Roberto Álamo (La piel que habito) en Antonio de la Torre (La isla minima, The Fury of a Patient Man) spelen de hoofdrollen in deze pakkende film vol suspense. De psychologische crime thriller van Rodrigo Sorogoyen was een groot succes in Spanje en Frankrijk.

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid werken twee rechercheurs aan een zaak waarbij een gewelddadige seriemoordenaar het heeft voorzien op oudere vrouwen. In de hitte van de Spaanse miljoenenstad worden in diezelfde periode massale straatprotesten georganiseerd tegen de economische malaise. Het bezorgt de veiligheidsdiensten de nodige kopzorgen.

De gesloten workaholic Velarde (Antonio de la Torre) en de explosieve Alfaro (Roberto Alamo) – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – worden dan ook geacht dit zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Que-Dios-Nos-Perdone_st_4_jpg_sd-low
Que-Dios-Nos-Perdone_st_8_jpg_sd-low – kopie
Que-Dios-Nos-Perdone_st_1_jpg_sd-low – kopie
Que-Dios-Nos-Perdone_st_7_jpg_sd-low – kopie

Kijkwijzer: deze film is geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.