ZATERDAG 3 JULI | 19:30 | TICKETS

Het hoorspel ‘Wat je plant denkt’ van Studio Sun City wordt op één dag gemaakt met input van luisteraars en ‘s avonds live opgenomen in Kriterion en uitgezonden via de audiostream van Oorzaken Radio. Wil je de ‘gerausmachers’ en muzikanten aan het werk zien, kom dan naar de opnames.

 

‘Wat je plant denkt’ gaat over onze bijzondere relatie met planten. ‘s Ochtends krijg je de mogelijkheid je verhaal te delen via een ZOOM-INN met de makers van Studio Sun City en schrijver Jibbe Willems. Samen gaan jullie op zoek naar de gedachte van jouw plant, naar de juiste zinnen en geluiden en het antwoord op de vraag waarom bepaalde planten ons zo lief zijn. Dan gaan de makers aan de slag. Ze hebben 9 uur de tijd om op basis van deze verhalen een gloednieuw eenmalig te beluisteren hoorspel te maken.

 

Praktische informatie
Wil je input geven voor het verhaal, doe dan mee aan de ZOOM-INN op 3 juli tussen 10:00-11:00 uur. Stuur daarvoor een mailtje naar [email protected] met in het subject ‘Plant – datum 3 juli’. Noem in de mail je favoriete plant, je woonplaats en geef eventueel een toelichting.

 

Studio Sun City maakt audio-ervaringen waarbij de verbeelding van de luisteraar wordt aangesproken. In geluid, muziek en tekst wordt zo bijvoorbeeld de stad van de toekomst vormgegeven. De vaste kern van Studio Sun City bestaat uit muzikanten en componisten Ivo Schot en Frank van Kasteren en regisseur Jeek ten Velden.

 

Jibbe Willems heeft na zijn studie aan de Toneelacademie Maastricht gewerkt als acteur, regisseur en adviseur betalen-sparen-lenen voor een grote Nederlandse bank die met staatssteun overeind gehouden is, voordat hij fulltime ging werken als theaterauteur. Sinds een jaar of tien schrijft hij toneel, jeugdtheater, libretti en ook teksten voor muziektheater voor verschillende gezelschappen (o.m. ITA) in het Nederlands taalgebied en soms daarbuiten.
Praktische informatie

 

Meer info en tickets →