Met de opnames van het live interactieve hoorspel Wat je plant denkt van Studio Sun City en schrijver Jibbe Willems. En de inmiddels legendarische Kwis van Chris, waarin Chris Bajema (Man met de microfoon) test hoe up-to-date je kennis van podcasts is.

Studio Sun City maakt audio-ervaringen waarbij we de verbeelding van de luisteraar aanspreken om de stad van de toekomst vorm te geven. Geluid, zowel muziek als tekst, is de basis. De vaste kern van Sun City bestaat uit muzikanten en componisten Ivo Schot en Frank van Kasteren en regisseur Jeek ten Velden.

Jibbe Willems heeft na zijn studie aan de Toneelacademie Maastricht gewerkt als acteur, regisseur en adviseur betalen-sparen-lenen voor een grote Nederlandse bank die met staatssteun overeind gehouden is, voordat hij fulltime ging werken als theaterauteur. Sinds een jaar of tien schrijft hij toneel, jeugdtheater, libretti en ook teksten voor muziektheater voor verschillende gezelschappen (o.m. ITA) in het Nederlands taalgebied en soms daarbuiten.

 

Meer info en tickets →