NU TE ZIEN

Regisseur Denisa Grimmová, Jan Bubenicek

Cast Leonoor Koster (Stem), Martijn Claes (Stem), Hein van Beem (Stem), Marlies Bosmans (Stem), Joost Claes (Stem), Enzo Coenen (Stem), Alkan Çöklü (Stem), Jonathan Demoor (Stem)

Lengte 85 min.

Jaar 2021

Taal Nederlands

OOK MUIZEN GAAN NAAR DE HEMEL is een prachtige stop-motionfilm voor de hele familie over een muis en een vos die samen in de hemel terecht komen. Er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de gezworen vijanden. 


Na een onverwacht ongeluk komen een jonge muis met een opvliegend karakter en een onzekere vos samen in de dierenhemel terecht. In deze nieuwe wereld moeten ze leren hun natuurlijke instincten te bedwingen om met elkaar de uitdagingen van deze prachtige, maar spannende omgeving aan te gaan. Hun reis is vol gevaren en verrassingen, maar tijdens hun avonturen worden ze de beste vrienden.

Ook Muizen Gaan Naar de Hemel, van de Tsjechische regisseurs Jan Bubeníček en Denisa Grimmová, is gebaseerd op het gelijknamige boek en gaat over de kracht van vriendschap. De makers schiepen een adembenemende wereld waarin talloze dieren met elkaar samen leven. De film won meerdere prijzen en werd geselecteerd voor Cinekid.

 
Ook-muizen-gaan-naar-de-hemel_st_11_jpg_sd-low
Ook-muizen-gaan-naar-de-hemel_st_8_jpg_sd-low
Ook-muizen-gaan-naar-de-hemel_st_4_jpg_sd-low
Ook-muizen-gaan-naar-de-hemel_st_2_jpg_sd-low
Ook-muizen-gaan-naar-de-hemel_st_1_jpg_sd-low