Regisseur Sylvia Chang

Cast Isabella Leong, Chang Hsiao-Chuan, Lawrence Ko, Lee Sinje

Lengte 119 minuten

Jaar 2009

Taal Mandarin

Ondertiteling Engels

Onderdeel van focusprogramma Golden Horse: CA logo

Murmur of the Hearts vertelt het verhaal van drie jongvolwassenen die moeite hebben om een plek in de maatschappij te vinden. Nan (Lawrence Ko) is gids in Taitung, die zijn zus Mei niet meer gezien sinds hun moeder haar als kind naar Taipei bracht.

Mei (Isabella Leong) worstelt met haar carrière als schilderes en verlangt ernaar haar moeder weer te zien. Ze heeft een relatie met Hsiang (Chang Hsiao-Chuan), een gepassioneerde bokser op z’n retour, die gediagnostiseerd is met een oogziekte. Alle drie worstelen ze met hun eigenwaarde en zelfbeeld, waarvan de ze oorzaak in het verleden moeten zoeken.

Gesitueerd op het Taiwanese gevangeniseiland Lyudao, schildert Murmur of the Hearts een sprookjesachtig portret van drie gekwelde individuen die wanhopig op zoek zijn naar bevestiging. Pijnlijk oprecht weet deze film zowel emotioneel te raken als visueel te boeien.

Reserveren kan via CinemAsia of door te bellen naar Kriterion: 020 623 17 08. Gereserveerde kaartjes dienen uiterlijk een half uur van te voren worden opgehaald.

TICKETS KOPEN