NU TE ZIEN

Regisseur Michaël R. Roskam

Cast Matthias Schoenaerts, Adèle Exarchopoulos

Lengte 130 minuten

Jaar 2017

Taal Frans

Ondertiteling Nederlands

De enige bedreiging voor de romance tussen de dief Gino (Matthias Schoenaerts) en autocoureur Bénédicte (Adèle Exarchopoulos), is de verleiding om zijn volgende overval te plegen in de nieuwe crime-thriller van regisseur Michaël R. Roskam (Rundskop, The Drop).
Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino ‘Gigi’ Vanoirbeek en de veelbelovende autocoureur Bénédicte ‘Bibi’ Delhany. Passionele, onvoorwaardelijke liefde. Maar Gigi draagt een geheim met zich mee. Het soort geheim dat levensbedreigend kan zijn, voor hen beiden en voor iedereen om hen heen. Gigi en Bibi zullen tegen noodlot, rede en eigen zwaktes moeten vechten om hun liefde te redden. Maar hoe lang kan je vechten voor iets dat misschien al lang verloren is? Le Fidèle is de officiële Belgische inzending voor de Oscarcategorie Niet-Engelse Film. Roskam schreef het scenario samen met Thomas Bidegain en Noé Debré. Nicolas Karakatsanis stond opnieuw achter de camera, nadat hij eerder ook al meewerkte aan Rundskop en The Drop.

Kijkwijzer: Mogelijk schadelijk tot 16 jaar: geweld, angst en grof taalgebruik. LET OP: Deze film is niet toegankelijk voor bezoekers onder de 16, ook niet onder begeleiding van ouders of verzorgers.

Le-Fid-le_st_1_jpg_sd-low
Le-Fid-le_st_2_jpg_sd-low
Le-Fid-le_st_3_jpg_sd-low
Le-Fid-le_st_4_jpg_sd-low
Le-Fid-le_st_6_jpg_sd-low
Le-Fid-le_st_7_jpg_sd-low