NU TE ZIEN

Regisseur Marc Forster

Cast Ewan McGregor, Bronte Carmichael, Chris O’Dowd

Lengte 104 minuten

Jaar 2018

Taal Nederlands

Disney’s hartverwarmende live-actionavontuur Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt.

De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in London om hem terug te brengen, want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn.

Disney’s Janneman Robinson & Poeh wordt geregisseerd door Golden Globe®-genomineerde Marc Forster (Finding Neverland) uit een scenario van Alex Ross Perry (Golden Exits) en Oscar-genomineerde Allison Schroeder (Hidden Figures) en een verhaal van Perry gebaseerd op tekens gemaakt door AA Milne.

null
null
null
null