ZATERDAG 27 FEBRUARI | 12:30

Regisseur Pete Docter en Ronaldo Del Carmen

Cast Amy Poehler, Phyllis Smith en Richard Kind

Lengte 94 minuten

Jaar 2015

Taal Engels

Ondertiteling Nederlands

€7.50 voor kinderen en €8,- voor volwassenen insideout poster

Waarom doen wij wat wij doen? Wat veroorzaakt verdriet, blijdschap en liefde? De oudste, warrigste professoren breken hun hersenen al eeuwen over het menselijk brein en zijn emoties. Maar Pixar en Disney hebben misschien wel het antwoord!

Een antwoord dat jullie op de 27e van februari krijgen in Kriterion. Wij draaien namelijk Pixars en Disney’s meest recente gedragsstudie voor jong en oud, Inside Out (2015), speciaal nog één keertje. Dat wil zeggen; eenmalig, met een speciaal knutsel- en schminckfestijn achteraf! Om 12:30 kan je Riley van buiten en vooral van binnen leren kennen als ze moet verhuizen naar een onbekende stad. Gelukkig heeft ze in haar letterlijke hoofdkwartier een groepje van vijf emoties zitten die haar kunnen leiden door deze zware tijd. Toch…? Plezier, woede, angst, afkeer en verdriet raken volledig in de war in een poging alles in goede banen te leiden. Als dat maar goed komt.

Kinderen kunnen de met prijzen bedolven animatiefilm bekijken voor slechts €7.50 en geïnteresseerde papa’s en mama’s voor een kleine €0.50 meer eveneens! En vergeet dus niet het gratis feestje achteraf! Let wel op, het betreft een screening van de officiële film. Dit wil zeggen; Engels met Nederlandse ondertiteling. Zien we jullie daar?

Aansluitend op de film kan er tot 16:30 uur geknutseld en zelfs gekookt worden! Toegang hiervoor is geheel gratis.

InsideOut556500e6a2be0-2040.0
images
images-2