ZONDAG 27 OKTOBER | 14:30

Regisseur Chris Wedge en Carlos Saldanha

Cast Stemmen van Ray Romano, John Leguizamo en Denis Leary

Lengte 83 minuten

Jaar 2002

Taal Nederlands

Twintigduizend jaar geleden strekten gletsjers zich uit over de aarde en overal vluchtten de dieren voor de dreigende ijstijd.

In deze periode van gevaar loopt er een vreemde horde dieren rond: de vlotte luiaard Sid, de knorrige mammoet Manny, de duivelse sabeltandtijger Diego en de eekhoorn Scrat. Deze buitenbeentjes werken onverwachts samen om een mensenkind te herenigen met zijn familie. Hiervoor moeten ze lavapoelen, verraderlijke ijsgrotten en de nodige hinderlagen trotseren. Zo worden deze komische, prehistorische vrienden de eerste helden op aarde…

Kinderfeest

Altijd al je favoriete Ice Age personage willen kleien? Kom op 27 oktober gezellig mammoeten en sabeltandtijgers boetseren in onze foyer. Het café zal voor deze gelegenheid worden omgetoverd tot een klein ijspaleis. Om het af te maken is er limonade aanwezig, en iets kleins om te knabbelen. Vanaf 13:00 uur kunnen de jonge filmbezoekers aansluiten aan de knutseltafel en op vertoon van je Ice Age-filmkaartje is het kinderfeestje gratis te bezoeken. Kaartjes voor de film kosten €5 voor kinderen en €6,50 voor ouders.

Kijkwijzer: deze film is geschikt voor alle leeftijden.