WOENSDAG 2 MAART | 19:00 & ZONDAG 6 MAART  | 20:50

Regisseur Lee Yee-sum

Cast Kwok Yik Sum, Mak Tsz Yi, Liew Mei Yu, Gregory Wong en Tse Sit Chun

Lengte 100 minuten

Jaar 2015

Taal Cantonees

Ondertiteling Engels

 Land Hong Kong, China

Onderdeel van de Officiële Selectie Featurefilms:

CA logo

Lazy Hazy Crazy is een bijzonder pakkende coming-of-age film, waarin de drie hoofdrolspeelsters zich zowel fysiek als emotioneel bloot geven. De film geeft een zeldzame en confronterende vrouwelijke kijk op het seksuele leven van Hongkongse jongeren. Gedurfd en prikkelend, Lazy Hazy Crazy laat in positieve zin weinig aan de verbeelding over.

Tracy (Kwok Yik Sum), Chloe (Mak Tsz Yi) en Alice (Liew Mei Yu) zijn drie hartsvriendinnen die samen wonen en hun diepste geheimen met elkaar delen. Tracy begint zich echter buitengesloten te voelen als ze ontdekt dat Chloe en Alice hun geld verdienen als ‘parttime vriendin’ door het bed delen met wildvreemde mannen. Tracy heeft moeite met het gemak waarmee haar twee vrienden hun lichaam verkopen aan rijkere en oudere mannen, en haar jaloezie zet haar aan haar eigen seksualiteit te ontdekken. De vriendschap wordt echter op de proef gesteld wanneer werk en liefde met elkaar verstrengeld raken.

Short film vooraf:

I am Hong Kong (Flora Lau)
2014 | 5 minuten | Cantonees (Engelse ondertiteling)
I Am Hong Kong is een korte documentaire over de befaamde Hongkongse studentendemonstraties van de Umbrella Movement in 2014. Door middel van zwart-wit foto’s en voice overs van de demonstranten van destijds schetst filmmaakster Flora Lau een indrukwekkende visuele impressie van de demonstraties en de mensen die vechten voor democratische hervormingen.

Tickets:

Woensdag 2 maart | 19:00 Zondag 6 maart | 20:50