VANDAAG | 21:30 | Burger & Film: €14,50

 

Regisseur Danny Leiner

Cast John Cho, Kal Penn, Ethan Embry

Lengte 88 minuten

Jaar 2004

Taal Engels

Ondertiteling Nederlands

Vandaag gaat onze samenwerking met de Burgermeester van start. BURGERS & BIOS: elke donderdag een burger en naar de film voor €14,50! Voor deze gelegenheid hebben we een speciale vertoning van Harold & Kumar Go to White Castle, waar de zoektocht naar een hamburger centraal staat. De burger die je donderdag moet hebben is niet zo moeilijk te vinden. Die kan je gewoon ophalen bij de Burgermeester tegenover Artis! 

Harold en Kumar zijn twee vrienden en wonen samen op kamers. Na een vermoeiende week werken en een mislukte sollicitatie eindigen de twee op vrijdagavond blowend op de bank. Opeens krijgen ze enorme zin in een hamburger van White Castle. Ze moeten en zullen die avond een hamburger eten van White Castle. Er is alleen één probleem; de hamburgertent is verhuisd en Harold en Kumar weten het niet meer te vinden. Vanaf dan start een grote zoektocht naar White Castle waar ze onderweg hulp krijgen van de meest bizarre figuren. Eén ding is duidelijk: ze moeten hoe dan ook die avond een White Castle hamburger eten.

Op donderdag kan je bij Kriterion voor €14,50 een voucher kopen, €7,50 voor Cinevillepashouders. Je krijgt een filmkaartje (voor een film naar keuze op donderdag) en een bon die je kan inwisselen bij de Burgermeester voor een burger (er is ook een vegetarische en een veganistische optie). De actie is alleen geldig op de dag van uitgifte en alleen in te wisselen bij de Burgermeester, Plantage Kerklaan 37, tegenover Artis.

Burgers & Bios (