VRIJDAG 17 NOVEMBER | 15:00 | €8,-

Regisseur Gavin Hood

Cast Helen Mirren, Alan Rickman, Aaron Paul, Barkhad Abdi

Lengte 102 minuten

Jaar 2015

Taal Engels

Ondertiteling Nederlands

Eye in the Sky is een ijzingwekkende dramafilm waarin een militaire officier op missie in Kenia gevolgd wordt. Kolonel Katherine Powell (Helen Mirren) is onderdeel van een operatie die terroristen in Kenia moet ontmaskeren.

Wanneer kolonel Katherine Powell (Mirren) de opdracht krijgt om een geheime drone-missie te leiden, kan ze nog niet voorspellen wat haar te wachten staat… Het is de bedoeling dat ze een groep terroristen moet arresteren die op een schuilplaats verblijven in Nairobi, Kenia. Al snel komen ze er achter dat de terroristen andere plannen hebben en moet Katherine de plannen wijzigen en de groep uitschakelen. Dit lijkt goed te gaan, tot het moment dat dronepiloot Steve Watts (Aaron Paul), die de leiding heeft over de uitschakeling, een klein meisje spot bij de verblijfplaats van de terroristen. Samen moeten ze beslissen of ze bereid zijn haar leven op te offeren…

Ingeleid door brigade generaal prof. dr. Paul Ducheine, hoogleraar Cyber Operations and Cyber Warfare (UvA)

De eerste voorstelling Eye in the Sky is gratis te bezoeken voor UvA rechtenstudenten en medewerkers op vertoon van UvA kaart.

TA3A3087.CR2
TA3A6831.CR2
TA3A2926.CR2
TA3A6837.CR2