NU TE ZIEN

Regisseur Pablo Larrain

Cast Gael García Bernal, Mariana Di Girolamo

Lengte 102 min.

Jaar 2019

Taal Spaans

Ondertiteling Nederlands

Als adoptiekind Polo na meerdere akkefietjes wordt overgeplaatst naar een ander gastgezin, staat de relatie tussen powerkoppel Gastón en Ema zwaar onder druk.

Ook het moderne danscollectief waarvan ze een belangrijk onderdeel zijn — hij als choreograaf, zij als hoofddanseres — dreigt als gevolg hiervan uit elkaar te vallen. De platinablonde Ema laat het er niet bij zitten en smeedt een meesterplan om Polo terug te krijgen. Uitgerust met een vlammenwerper en met de hulp van haar hartsvriendinnen, zwoegt ze dag en nacht om haar gezin te redden.

Na Hollywoodavontuur Jackie keert Pablo Larraín terug naar thuisland Chili met zijn eerste hedendaagse speelfilm in Santiago, een audiovisueel spektakel vol intimiteit en dansperformance dat je meevoert naar het (nacht)leven van een groep jongvolwassenen. Het camerawerk van Sergio Armstrong laat de smeulende straten van de Chileense hoofdstad in al hun pracht zien. Met een pompende ambient-reggaeton-soundtrack van muzikant en kunstenaar Nicolas Jaar.

ema
ema 4
ema 3
ema 2