ZATERDAG 8 OKTOBER 22:00-03:00

 

Zaterdag 8 oktober om 23:00 wordt er weer een sessie in ons cafe geboren!

Ditmaal staat de band ‘De Jeugd’ op onze planken, gevolgd door een DJ set van The Klittens, klaar om met jullie de grond te doen trillen.

Voorafgaand vertonen wij de film ‘Repo Man’ van Alex Cox uit 1984 om 21:00. Repo Man is een classic punk cult film geheel met punk muziek. Dus kom in de mood en huppel na de film door naar de bar!


De Jeugd

De Jeugd maakt punkrock. Niet vanwege armoedige achtergronden, drang tot rebellie of Margaret Thatcher. Maar gewoon voor hun plezier. Muziek als entertainment. Meer Buzzcocks dan Sex Pistols, minder Dead Kennedys meer Ramones. Klinkt goed? Ziet er ook goed uit. (https://open.spotify.com/artist/2NhjxKtNY1WqGuHmBl4KFM?si=PyHrCGq3TPmCOhKYYXQlhA&utm_source=copy-link)
 

The Klittens

The Klittens zijn normaliter een band die een verrassende mix van post-punk, indiefuzz en liedjes over oma’s maakt. Afgelopen voorjaar brachten ze hun debuut-EP Citrus uit en hebben ze een flinke tour in zowel binnen- als buitenland achter de rug. Vanavond wisselen ze hun instrumenten in voor de knoppen en zullen ze hun muzikale invloeden ten gehore brengen. En ook dansbare hits, het moet tenslotte wel gezellig blijven.