ZONDAG 10 DECEMBER | 15:30 | €9,50

Regisseur Mascha Halberstad

Cast Alex Klaasen, Jetty Mathurin, Martin Minkema

Jaar 2017

Taal Nederlands

Ondertiteling Geen

Kerst vier je samen met de mensen van wie je houdt. Toch? In De Grote Hummimummi Kerstspecial wil Hummimummi samen met zijn beste vriendin en overbuurvrouw Oessiepoesie een karaokespecial opnemen, maar Oessiepoessie heeft liefdesverdriet en wil niet meedoen; met ruzie tot gevolg. Ze besluiten allebei hun eigen special te maken. 

Tussen de voormalige vrienden ontstaat een felle muzikale strijd waarin beiden proberen de beste zangers te strikken voor hun special. Vriend Spootje probeert hen beiden te vriend te houden en tegelijkertijd ook hun ruzie op te lossen, maar dat gaat niet van een leien dakje. Hummimummi doet een uiterste poging om Oessiepoesie over te halen en verzint dat haar grote muzikale held in de show komt, maar Oessiepoessie wijst hem af. Zullen Hummimummi en Oessiepoessie voor de kerst begint nader tot elkaar komen?

De Grote Hummimummi Kerstspecial is een droogkomische kerstspecial met wereldberoemde kerstnummers die iedereen mee kan zingen, vertolkt door een divers gezelschap aan artiesten. Naast Lee Towers en Douwe Bob komen ook Shirma Rouse, Akwasi en De Likt voorbij. De stemmen in de film worden vertolkt door Alex Klaasen (Hummimummi) en Jetty Mathurin (Oessiepoessie). Animatieregisseur Mascha Halberstad (bekend van Munya in Mij en Wild Frontier voor The Prodigy) is de maker van Hummimummi. Het script werd geschreven door Mieke de Jong.

Na de film is er een Q&A met de makers en als piek op de boom een singalong met de hele aanwezige cast van de film! Karaoke your heart out.

Let op: ondanks de vrolijke animatie is deze vertoning niet alleen voor kleine kijkers, maar ook leuk voor jongeren en volwassenen! De film is 4+

_DE LIKT
_Hummi oessie spootje_3
oessie-4
_Leen_4
douwe_1