NU TE ZIEN | €5,- VOOR KINDEREN

Regisseur Rasmus A. Sivertsen

Cast Finn Poncin, Pepijn Koolen, Marcel Jonker, Thijs Overpelt, Stephan Holwerda

Lengte 75 minuten

Jaar 2016

Taal Nederlands

Dieren uit het hakkebakkebos is een nieuwe stop-motion film die je terug brengt naar een wereld vol nostalgie en gezelligheid. Klaas Klautermuis, Maarten Bosmuis en Rein de Vos wonen allen samen in het grote bos waar de gezelligheid af en toe verstoord dreigt te worden door de sluwe vossen plannen van Rein… Gelukkig kunnen de bewoners dit samen oplossen!

In het Hakkebakkebos woont een bont gezelschap aan beesten. Ze hebben een gezellig en goed leven met elkaar, maar de kleinere dieren moeten wel altijd goed oppassen voor sommige grotere bosbewoners. Vooral de sluwe vos Rein is een bewoner om voor op te passen. Het liefst verslind hij iedere muis die zijn pad kruist. Als gulzige IJge Egel probeert Opa en Oma Bosmuis op te eten is de maat vol voor de kleinere bosbewoners! Ze stellen een nieuwe wet in: alle dieren moeten voortaan vrienden zijn en mogen elkaar niet meer opeten.

Kijkwijzer: Geschikt voor alle leeftijden

Kinderfeestje!
Op zondag 17 december, na de voorstelling van 13.00 uur, vindt er een kinderfeestje plaats achterin de foyer. Er zullen liedjes worden gezongen, en daarna kunnen de kids personages uit de film knutselen. Een kinderkaartje voor de film is €5,- en het feestje is helemaal gratis!

De-dieren-uit-het-Hakkebakkebos_st_5_jpg_sd-low
De-dieren-uit-het-Hakkebakkebos_st_4_jpg_sd-low
De-dieren-uit-het-Hakkebakkebos_st_3_jpg_sd-low
De-dieren-uit-het-Hakkebakkebos_st_2_jpg_sd-low
De-dieren-uit-het-Hakkebakkebos_st_10_jpg_sd-low
De-dieren-uit-het-Hakkebakkebos_st_9_jpg_sd-low