NU TE ZIEN

Regisseur Alastair Fothergill, Jonnie Hughes en Keith Scholey

Lengte 90 min. + 40 min. broadcast

Taal Engels

Ondertiteling Nederlands

Op zijn 93ste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd.
 
Nu staat hij voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien. Eerlijk, onthullend en urgent: David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties. De carrière van de beroemde Britse bioloog Sir David Attenborough omspant ruim zes decennia. Hij heeft alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en de wonderen van het leven wereldwijd onder de aandacht gebracht met toonaangevende natuurseries. Zijn werk omvat onder meer Life on Earth, Planet Earth en meer recent de documentaireserie Our Planet.
 
Na de film zal een Q&A met David Attenborough te zien zijn, die is opgenomen tijdens de wereldpremière in de Royal Albert Hall.
attenborough 3
attenborough 2
attenborough 4