TE ZIEN VANAF 4 OKTOBER

Regisseur Andrea Arnold

Lengte 1u33

Jaar 2022

Taal Koe, Nederlands

Ondertiteling Nederlands

Voorvertoning op 4 oktober in het teken van Dierendag 2022!

Cineville heeft iets voor jullie in petto! De première van Cow op 6 oktober om 19:00 wordt een hele speciale. Er worden veganistische kaashapjes geserveerd, en nóg leuker: iedere Cineviller kan gratis iemand meenemen! Dus pak je kans en zie ons op 6 oktober voor de première.

 
 
De voorstelling van 6 oktober (19:00) heeft een speciaal programma met een inleiding door Maarten Reesink die dieper ingaat op de diverse relaties tussen mens en dier in de de moderne samenleving. Tijdens de voorstelling zal Leonie Cornips het gedrag van Luma in Cow live proberen te duiden.
Leonie Cornips en Maarten Reesink doceren het vak Human-Animal Studies aan diverse universiteiten en instellingen (waaronder de Universiteit van Amsterdam, Maastricht University en de Internationale School Voor Wijsbegeerte). Human-Animal Studies is de internationaal snelgroeiende wetenschap over de diverse relaties tussen mens en dier in de hedendaagse samenleving.
 

Deze film is een poging om stil te staan bij koeien. Om ons dichterbij hen te brengen. Om zowel hun schoonheid als de uitdaging van hun leven te zien. Niet op een romantische manier, maar op een levensechte manier. Het is een film over de realiteit van een melkkoe en het erkennen van haar geweldige diensten aan ons.

Cow_st_8_sd-low_Copyright-Kate-Kirkwood
Cow_st_9_sd-low_Copyright-Kate-Kirkwood
Cow_st_7_sd-low_Copyright-Kate-Kirkwood
Cow_st_6_sd-low_Copyright-Kate-Kirkwood
Cow_st_5_jpg_sd-low_Copyright-Kate-Kirkwood
Cow_st_3_jpg_sd-low_Copyright-Kate-Kirkwood

Tijden en Tickets

Dinsdag 4 oktober
19:00
Donderdag 6 oktober
19:00