ZONDAG 1 OKTOBER | 12:30 | €9,50

Regisseur Ryôta Nakano

Cast Rie Miyazawa, Hana Sugisaki, Tarô Suruga

Lengte 125 minuten

Jaar 2016

Taal Japans

Ondertiteling Engels

 

Als bij Futaba, een lieve maar strenge moeder, kanker wordt geconstateerd en ze nog maar twee maanden te leven blijkt te hebben, besluit ze direct  een lijst te maken met zaken die ze nog wil regelen voor ze doodgaat. Op haar lijst staat het opsporen van haar vervreemde echtgenoot, maar nog belangrijker is het helpen van dochter Azumi.

Futaba probeert haar echtgenoot, die een jaar daarvoor verdween, op te sporen zodat ze het badhuis dat de familie runde kunnen heropenen. Daarnaast wil je er zeker van zijn dat Azumi, die op school gepest wordt en heel onzeker is, op haar eigen benen kan staan als haar moeder er niet meer is. Voor alle leden van de familie breekt na de diagnose van Futaba een moeilijke tijd aan. Deze film over familiedynamieken, vergeving en liefde was een enorme hit in de Japanse bioscopen.

Her Love Boils Bathwater is onderdeel van de Filmbrunch, die start om 11:00. 

Hoe kun je beter de luie zondag beginnen dan met de befaamde CAMERA JAPAN filmbrunch? De culinaire genieën van Malicafe Organic Vegan Food zullen jullie wederom verrassen met een heerlijke Japans brunch. Een gezonde mix van zoet en hartig om je vingers bij af te likken, gevolgd door een hartverwarmende zondagochtendfilm. Itadakimasu!

€15 incl. brunch & vertoning Her Love Boils Bathwater om 12:30

Helaas is de Filmbrunch helemaal vol gereserveerd. Kaarten voor Her Love Boils Bathwater zijn nog wel beschikbaar!