NU TE ZIEN

Regisseur Bert Scholiers

Cast Evelien Bosmans, Patrick Vervueren, Daphne Wellens

Lengte 75 minuten

Jaar 2017

Taal Nederlands, Engels, Frans en Italiaans

Ondertiteling Nederlands

Charlie en Hannah gaan uit. De twee Antwerpse meisjes proberen uit de emotionele houdgreep van hun exen te komen en zetten het op een zuipen. Het lijkt een klassieke avond te worden, tot ze in de wc een magisch snoepje nemen. Er ontspint zich een absurdistisch avontuur vol trippy taferelen waarin het vrijgezelle nachtleven op de hak wordt genomen.

 

Tijdens een drankovergoten vrijdagnacht nemen twintigers Charlie en Hannah een magisch snoepje en alles en iedereen om hen verandert. Al slenterend door Antwerpen en pratend over omgaan met exen en relaties, belanden ze in de meest bizarre situaties. Het ene moment zitten ze nog in een Antwerpse kroeg, het volgende moment lopen ze over een sneeuwvlakte, in een kosmisch zwart gat of zitten ze achter een vliegende ananas aan.

Charlie en Hannah Gaan Uit is een prettig gestoorde romantische komedie over liefde, seks, en – vooral – exen, vol met bizarre ontmoetingen en verbijsterende gebeurtenissen. De Belgische regisseur Bert Scholiers speelt in zijn fantasierijke speelfilmdebuut als een trippende Woody Allen of Noah Baumbach met de vorm, met inventieve beeldgrapjes, kleur en zwart-wit, wisselende beeldformaten en verwijzingen naar de stille cinema en klassieke Italiaanse horror.

Bij de voorpremière op vrijdag 8 juni zullen Bert Scholiers (regisseur), Daphne Wellens en Steef de bot (cast)  aanwezig zijn voor een Q&A, bereid je vragen dus vast voor!

“Een goed aperitief voor een avondje uit!”

– De Morgen

Charlie-Hannah-gaan-uit_st_1_jpg_sd-low
Charlie-Hannah-gaan-uit_st_4_jpg_sd-low
Charlie-Hannah-gaan-uit_st_7_jpg_sd-low
Versie 2