ZONDAG 23 FEBRUARI | 13:00 KINDERFEESTJE | 14:30 FILM

Regisseur Chris Noonan

Cast James Cromwell, Magda Szubanski, Danny Mann, Christine Cavanaugh

Lengte 89 min.

Jaar 1995

Taal Nederlands

Op de boerderij van boer Hogett heeft elk dier zijn eigen taak. Maar dan komt Babe, een lief en naïef biggetje dat zijn lot in eigen hand wil houden.

Opgevoed door Fly de herdershond, denkt en doet Babe als een hond, alleen wordt hij niet geaccepteerd als hond. De dieren op de boerderij verklaren Babe voor gek, maar hij zet door. Lukt het hem om ook boer Hoggett ervan te overtuigen om hem mee te laten doen in een prestigieuze schaapherders-wedstrijd?

We vertonen Babe (1995) op 35mm, Nederlands-gesproken. Wil je liever de originele versie zien? Kom dan zondag 9 februari naar Kriterion, dan vertonen we Babe (OV).

Kinderfeestje: workshop t-shirts bestempelen

Zondag 23 februari is het voorjaarsvakantie en dat vraagt natuurlijk weer om een kinderfeestje! We trekken onze kaplaarzen aan en verbouwen de kleine foyer tot een ware boerderij.

Vanaf 13 uur kun je gezellig limonade drinken en t-shirts bestempelen met je kinderen en hun vriendjes/vriendinnetjes. Voor de allerjongsten hebben we mooie stempels klaarliggen, maar het allerleukste is natuurlijk om je eigen stempel te maken! Ook dat kan in Hoeve Kriterion. 

Om 14:30 uur sluiten we feestelijk af met de vertoning van kinderklassieker Babe (1995). Meedoen met de workshop? Mail even naar [email protected] met de t-shirt maat van uw kind. Wil je je eigen t-shirt meenemen om te bestempelen? Nog beter! Laat dit dan ook even weten in de mail. Tot dan!

James Cromwell In ‘Babe’
babe 3
babe 7
babe 5
babe 2
babe 8