ZONDAG 1 APRIL | BURGERS VANAF 18:00 | OPENING: 20:00 | SESSIE: 21:00

De tweede editie van werk*werk**, de feestelijke samenvoeging van de openingen van Kriterion Exhibits en Sessies op Zondag zal plaatsvinden op zondag 1 april, met beeldend werk* van Sammie Sophie en muzikaal werk van on eva! ‘Skek is ook weer van te partij en serveert hun heerlijke burgers al vanaf 18:00 uur! 

werk*: Sammie Sophie
Het werk van Sammie Sophie bestaat uit illustraties en poëzie, fotografie en alles daar tussenin. Haar dynamische en vaak humoristische werk is vanaf 1 april te zien in de foyer van Kriterion. De tentoonstelling wordt om 20:00 uur feestelijk geopend. De expositie is tot 27 april te zien.

werk**: on eva
In haar eigen woorden: Marianne Heinis alias maakt liedjes over seks, doodgaan en al het andere wat interessant is. Ze speelde haar Nederlandstalige liedjes op vele plekken, van Emmeloord tot Paradiso. Op haar negende begon ze met keyboardles, nu kan ze alleen nog maar het intro van Sesamstraat spelen. Liever speelt ze gitaar en zingt ze haar eigen liedjes. Deze liedjes komt ze om 21:00 voor jullie spelen!

tekst
collage4 kopie
kevin