ZONDAG 4 NOVEMBER | 19:00 | GRATIS ENTREE

  ATTEND OP FACEBOOK
In deze derde editie van werk*werk**, de multidisciplinaire culturele zondagavonden in Kriterion: de eigenzinnige collages van Nikki Jackson en de warme house van Ouvrijster.

werk*:
Onder het pseudoniem Nikki Jackson tekent Naomi Jansen (Amsterdam) al een lange tijd geabstraheerde hoofden. Haar vader heeft haar wel eens gevraagd of ze stemmen in haar hoofd heeft, maar dat is niet zo. Waar het in de collegezalen van de UvA uit verveling is begonnen, gebruikt ze inmiddels deze hoofden om met materialen, vormen en kleuren te experimenteren. Voor de tentoonstelling Kriterion maakte ze een reeks collages, die ook allen voor weinig te koop zullen zijn. Kunst is volgens haar namelijk nog te vaak onbereikbaar, terwijl het soms ook gewoon tof voor aan de muur mag zijn.

Naomi Jansen op Instagram

werk**:
Om de avond ook auditief aangenaam te maken, zal Amsterdamse house producer en vinyl DJ Ouvrijster wat platen komen draaien. Na zijn eerste release op SleazyBeats vorig jaar, is hij hard aan de weg aan het timmeren. Met zijn gesamplede sound kan je warme, maar ook onverwachte geluiden verwachten.

DJ Ouvrijster op Soundcloud

burgers***
Vul jullie magen met de befaamde ‘Skekburgers, deze zullen ze serveren achterin de foyer!