Tickets voor de CinemAsia-vertoningen in Kriterion kunnen zowel online als aan onze kassa worden gekocht. Om rijen bij de kassa te voorkomen wordt aangeraden de tickets online aan te schaffen.

ONLINE
Het overzicht van alle voorstellingen en ticketprijzen is te vinden via onderstaande link. Dit is de officiële online ticketshop van CinemAsia. Online transactiekosten bedragen €0,50.

TICKETS KOPEN   

KASSA
Tickets kunnen ook bij onze bioscoopkassa worden gehaald. Onze bioscoopkassa is dagelijks vanaf een half uur voor de eerste voorstelling geopend. Ook is het mogelijk telefonisch te reserveren door te bellen naar 020 623 17 08. Reserveringen dienen wel uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling op te worden gehaald bij onze bioscoopkassa.

PRIJZEN

Regulier €9,50
Reductie/Matinee/Studentenkaart/CJP-pas/Stadspas €8,00
Shorts Selection €5,00
Food & Film (online) €7,00
Food & Film (aan kassa) €9,00

CINEVILLE
Het gehele CinemAsiaprogramma in Kriterion is vrij toegankelijk voor Cinevillepashouders. Tickets met een Cinevillepas kunnen pas vanaf anderhalf uur voor de vertoning worden opgehaald. Er kan wel telefonisch worden gereserveerd door Cinevillepashouders.

CINEVILLEROUTE
In samenwerking met Cineville is er een selectie gemaakt van films waarbij je met je Cinevillepas zelf gratis naar de vertoning mag én een vriend of vriendin gratis mee mag nemen. De selectie in Kriterion betreft The Birth of Saké en The Kids.