ZONDAG 29 OKTOBER | 19:30 | GRATIS TOEGANKELIJK

Op de laatste zondag van oktober is het weer tijd voor een gezellige Sessies op Zondag. Kom schuilen voor de regen (want het is oktober, dus het regent waarschijnlijk) en mooie muziek van Sanne Rambags luisteren!

Zangeres Sanne Rambags schrijft nummers met poëtische teksten geïnspireerd door verlangen, melancholie en stilte. Invloeden van Joni Mitchell en Eefje de Visser zijn hoorbaar in haar spel. Zichzelf begeleidend op gitaar, vertolkt ze de nummers met haar warme stem en melancholische klanken.

De stem ligt het dichtst bij het hart. Door warme klanken, vertolkt met diepe intentie, weet zangeres en componiste Sanne Rambags (9 oktober 1994) een moment van magie te creëren. Al op jonge leeftijd ontwikkelt zij zich als musicus met een uitgesproken geluid. Ze is als één van de weinige zangeressen van haar generatie in staat om op een open manier te improviseren, soms met zelfgeschreven teksten en gedichten, dan weer door zich volledig tussen de musici te positioneren. Hierdoor heeft haar stem een instrumentale functie waarmee zij op zoek gaat naar de uitersten van de stem, nieuwe klanken en een eigen geluid.

Sanne is ook deel van het muzikale trio Mudita. Lees meer over Sanne en luister haar muziek op haar website.