ZONDAG 9 OKTOBER | GRATIS TOEGANG | 19:00

website Isaac Vallentin

website Her Harbour

Het wordt weer tijd om op je luie zondag achterover te zakken in ons café onder het genot van een live optreden. Dit keer staat er een akoestische double-bill op het programma met Canadese singer-songwriter Isaac Vallentin en dreamfolkzangeres Her Harbour.

 

Isaac Vallentin is een Canadese songwriter die een verassende mix maakt van folk, elektronische muziek en neo-soul. Zijn fijne stem wordt ondersteund door minimalistische klanken die resulteren in herkenbare en catchy nummers. In Canada begint Vallentin al enige faam te werven, nu is het de beurt aan het Europese continent om kennis te maken met zijn zelf-geproduceerde nummers. Isaac Vallentin’s debuutalbum Hedera (2015) heeft internationale lof gekregen: “a superb mix of electronics, acoustics, ambience, and emotion” (Drops of Gold) en “one of the most detailed and diverse recordings you will hear all year” (Grayowl Point). Voor liefhebbers van José González, Fink, maar ook Ásgeir, RY X en Chet Faker. Bij deze show zal Isaac Vallentin een akoestische set spelen.

 

De uit Montreal afkomstige Gabrielle Giguere maakt intieme muziek onder de naam Her Harbour. Een warme aandoenlijke mix van baroque pop en dream folk. Her Harbour’s fragiele stem wordt begeleid door haar piano en harp. Haar nummer zijn als intieme kamers, gevuld met thema’s en doordachte details, waar je een tijdje in kan blijven zitten, als je wilt. Voor liefhebbers van Ane Brun, Agnes Obel en Patrick Watson.