SPEED RACER | 00:00

REDLINE | 00:00

Georganiseerd door Jeremy

⇒ VRRRROOOOOOOOMMMMMM ⇒

Het is tijd om je bek te houden en te karren. Deze zomeravond gaan we racen, racen en nog meer racen. Dit doen we met Speed Racer en Redline. Daarnaast gaan we zelf RACEEEEEEEEE om 15:00 uur!!!!!!!!!

Alle zomeravonden in Kriterion →


OMAFIETSRACE

15:00 | [email protected]

🚗≣ RACE 🚗≣ RACE 🚗≣ RACE 🚗≣ RACE 🚗≣ RACE 🚗≣ RACE 🚗≣ RACE 🚗≣ RACE 🚗≣ RACE 🚗≣ RACE 🚗≣ RACE 🚗≣ RACE 🚗≣

🚗≣ RACE RONDOM KRITERION 🚗≣

🏁 BRENG JE OMAFIETS (het enige toegestane vehikel) 🏁

🏁 BRENG JE FIETSHELM (safety first) 🏁

🏁 MELD JE EERST FF AAN VIA [email protected] 🏁

✨ RACE VOOR GLORIE ✨
🌟 RACE VOOR ROEM 🌟
💫 RACE VOOR DE HOOFDPRIJS: GOKART MET JE MATTIES 💫

💥MELD JE NU AAN! VOL = VOL💥


Speed Racer (2008)

19:10 | Engels gesproken

Speed Racer is het verhaal van een jonge, briljante autocoureur. Wanneer corruptie in de raceliga zijn broer het leven kost, moet hij samenwerken met de politie en de mysterieuze Racer X om een einde te maken aan de corruptie en criminele activiteiten. Speed Racer is geïnspireerd op de originele Japanse tekenfilmserie.

Info + tickes →


Redline (2009)

21:45 | Japans gesproken, Engels ondertiteld

De gevaarlijkste en spannendste autorace in het universum wordt maar eens in de vijf jaar gehouden. En dat is vanavond. De deelnemers staan in de rij bij het startblok. In zijn voertuig staat JP, de meest waaghalsige coureur van het circuit, klaar voor het groene licht. Coureur Sonoshee, op wie hij heimelijk verliefd is, staat ook aan de startlijn. Ze zal voor niets stoppen om op dat podium te komen. In deze race is niet alleen alles mogelijk, maar ook alles toegestaan. Hun tegenstanders hebben hun voertuigen aangepast en uitgerust met zeer vernietigende wapens; met zulke deelnemers is het niet verwonderlijk dat Redline verboden wordt door de autoriteiten, die alles zullen proberen om de gang van zaken te stoppen.

Info + tickes →