Ter ere van de première van de film Moonlight, die vanaf donderdag 26 januari in Kriterion te zien is, staat Kriterion op vrijdag geheel in het teken van het drama van regisseur Barry Jenkins. Zo zal dichter Justin Samgar de vertoning van 19:15 inleiden, wordt ons café in een Moonlight-sfeer ondergedompeld en kun je daarna blijven plakken voor een editie van Vinyl Sessies!
 
Inleiding Justin Samgar | 19:15 | K1
Justin Samgar is een verhalenverteller die, nadat hij in 2009 een lokale poetryslam heeft gewonnen, aan het begin van zijn carrière huisdichter werd bij BNN en 3FM voor diverse radio- en tv-programma´s. Getriggerd door dit succes begon hij fulltime te dichten bij PoetryPusher. Op deze avond zal hij een inleiding geven door middel van spoken word met een gedicht gebaseerd op de film Moonlight. Let op: deze inleiding is alleen toegankelijk voor bezoekers met een ticket voor de vertoning van Moonlight om 19:15, reserveren is mogelijk door te bellen naar 020 623 17 08.
Vinyl Sessies | 22:00 – 2:45 | foyer
Later op de avond zullen onze maandelijkse Vinyl Sessies terugkeren, waarbij je onder het genot van wat fijne muziek kan napraten over de film of je gedachten in de vrije loop kan laten. De Vinyl Sessies worden zoals elke maand verzorgd door Conjunto.
Verder zal onze foyer de hele avond in het teken staan van de de film. Klik hier voor meer informatie over de film Moonlight.