In het weekend van 11 t/m 13 augustus vertonen NEMO en Filmtheater Kriterion films op het dak van NEMO. Dit weekend kan je op het hoogste stadsplein van Amsterdam niet alleen genieten van het uitzicht, maar zal er ook een openluchtbioscoop zijn. 

Om de zomer te vieren hebben NEMO en Kriterion in samenwerking met Openluchtbioscoop hun krachten gebundeld om een weekend lang films te kunnen kijken op het NEMO Zomerdak. Elke avond zal er een film worden vertoond die nauw verbonden is aan technologie en wetenschap welke zal worden voorzien van een korte inleiding. Daarbij kan je van tevoren een hapje eten bij het restaurant op het dak, luisteren naar optredens van studenten van het Conservatorium Amsterdam en je voeten laten bungelen in de fontein. Na afloop van de film is er de mogelijkheid om binnen nog een dansje te wagen en na te praten over de film. Dit weekend maakt onderdeel uit van het NEMO Zomerdak.

De filmvertoningen worden mede mogelijk gemaakt door Openluchtbioscoop.

Programma:

Vrijdag 11 augustus: Her >>

Zaterdag 12 augustus: Back To The Future >>

Zondag 13 augustus: Moon >>

Tickets:

Tickets zijn €9,50 per avond en gratis voor Cinevillepashouders.

Reguliere tickets van €9,50 kunnen zowel online als aan onze bioscoopkassa (Roetersstraat 170) worden gekocht. Let op! Wanneer je de tickets online koopt zullen hier transactiekosten van Ticketscript worden gerekend. Bij onze bioscoopkassa is dit niet het geval.

Cinevillepashouders kunnen reserveren door online een reservering te maken in de webshop. Vergeet niet je pas mee te nemen op de avond zelf!

Op de avond zelf is het ook mogelijk om tickets bij de deur te halen. Bij de deur kan zowel met pin als cash worden betaald.

   Online ticketshop

3
2
Film