Kriterion biedt ook voor de allerkleinsten een gevarieerd filmprogramma. Lees hier meer over al onze kinderactiviteiten en films.

Hein Fiedeldij Dop was kinderarts in de Tweede Wereldoorlog. Vanaf 1942 hielp hij het verzet met het in veiligheid brengen van Joodse kinderen. Na de oorlog heeft hij samen met Piet Meerburg en zijn andere vrienden van het verzet Kriterion opgericht. Kinderen en Kriterion horen dus al sinds jaar en dag bij elkaar.

Kriterion laat de betere kinderfilm tot zijn recht komen en maakt kinderfilms ook buiten de filmzaal levendig. De leukste nieuwe kinderfilms worden gedraaid in Kriterion, maar ook is er bij ons veel ruimte voor speciale programmering en spetterende themafeestjes!

Feestje in Kriterion
Is uw kind bijna jarig? Op woensdag, zaterdag en zondag kun je bij ons een kinderfeestje geven. Aan onze grote tafel kunnen ze kleuren, knutselen, cake versieren en kadootjes uitpakken. Meer weten? Stuur een mailtje naar kids@kriterion.nl

Kids-nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten voor kids die worden georganiseerd in Kriterion? Denk aan nieuwe filmreleases, workshops, eenmalige vertoningen van klassieke kinderfilms of andere leuke dingen? Schrijf je in voor de Kriterion kidsnieuwsbrief! Stuur een mail naar kids@kriterion.nl met in het onderwerp Nieuwsbrief aan, en u ontvangt een paar keer per jaar de nieuwsbrief.