WOENSDAG 18 AUGUSTUS

19:30 EDWARD SCISSORHANDS

21:45 SHAMPOO

 

Georganiseerd door Jan

Kom 18 augustus langs in Kapsalon Kriterion. Terwijl jij in ons café wacht tot je de zaal in mag, kun je onder het genot van een overheerlijke cappuccino of Leffe Blond gratis geknipt worden door een van onze befaamde Kriterion kappers. Allen hebben ze zeker wel één hele Youtube tutorial van begin tot eind afgekeken over hoe een schaar werkt. Sommige hebben veel ervaring, anderen zijn nog beginners, dus choose wisely. Maar goed, de knipbeurt is toch gewoon helemaal gratis. Kom langs!


Edward Scissorhands (1990) | 19:30

Een stijlvol Tim Burtons sprookje over de creatie van een maffe, vriendelijke geleerde die zijn eigen mens op de wereld zet, en hem voorlopig voorziet van messcherpe scharen als armen, Edward Scissorhands. Scissorhands (Depp) verlaat het gotisch kasteel waar hij is opgegroeid en wordt in huis genomen door de goedaardige schoonheidsspecialiste Peg. Edwards verschijning in Pegs keurig aangeharkte woonbuurt doet de wenkbrauwen fronsen – Burton schildert de reacties op de jongen met het warrige The Cure-kapsel met luchtige humor.

Meer info en tickets →Shampoo (1975) | 21:45

Tegen de achtergrond van de Amerikaanse verkiezingen van 1968, probeert kapper George Roundy iedereen te vriend te houden. Hij heeft het maar wat druk met de (seksuele) behoeftes van zijn vrouw, zijn minnares, diens dochter en zijn ex-vriendin. Bovendien heeft hij een lening nodig om zijn eigen haarsalon te financieren.

Meer info en tickets →