14 AUGUSTUS - 12 SEPTEMBER | FINISSAGE 10 SEPTEMBER 17:00

Van 14 augustus tot 12 september is het werk van Yara de Kok en Nienke Hoed te zien. Beiden zijn dit jaar afgestudeerd aan de HKU in de richting Fine Art & Design. Het finissage-feest zal plaatsvinden op zondag 10 september, vanaf 17:00 uur. 

Yara de Kok
“Mijn werk zoekt een spanning op tussen realistische ruimtes en fictieve ruimtes die alleen in gedachten kunnen ontstaan. Op plekken die gecreëerd zijn door de mens ga ik op zoek naar toevallige schoonheden zoals lichtinvallen, reflecties of contrasten in vormen en materialen. Vanuit deze bestaande ruimtes, gecombineerd met ruimtes uit mijn herinneringen en dromen, ga ik een wisselwerking aan tussen fotografie, collage en schilderwerk.”

Meer informatie: yaradekok.com

Nienke Hoed
“Het fascineert mij hoe we ons leven en ons imago op internet vormgeven en tonen aan de buitenwereld. De ‘echte’ wereld en het online universum lijken steeds meer samen te smelten. Wat is het effect daarvan op onze persoonlijkheid en persoonlijke leven? Jonge mensen zijn in staat om duizenden mensen aan zich te binden en een eigen community te bouwen. De communicatie naar hun volgers gaat voornamelijk via beeld. Deze online beeldcultuur is het vertrekpunt in mijn werk. Ik gebruik, abstraheer en kopieer deze beelden tot een eigen vormentaal.”

Meer informatie: nienkehoed.com

yara3
yara2
yara1
IMG_8698
IMG_8702
IMG_8706