ZATERDAG 31 OKTOBER | 12:30 - 18:00

Dag halloween liefhebbende kinderen en ouders. In Kriterion komt er op zaterdag 31 oktober een heuse kinderparty in ons filmtheater en daarbij is iedereen uitgenodigd! Een dag vol spelletjes, knutselen en schminken en twee films geheel in het griezelthema: Dolfje Weerwolfje en De Griezelbus!

Kaartjes voor de film zijn €7,50 voor kinderen en €8 euro voor volwassenen. Het feest is gratis toegankelijk.

  ATTEND OP FACEBOOK

Dolfje Weerwolfje (Joram Lürsen, 2011) | 13:00

Als de zachtaardige Dolfje op de nacht van zijn zevende verjaardag plotseling verandert in een wit pluizig weerwolfje, weet hij niet wat hem overkomt. Dolfje worstelt met zichzelf omdat het onbevangen wolfje ’s nachts tot heel andere dingen in staat is dan de verlegen jongen overdag. Zal het hem lukken zichzelf te accepteren zoals hij is? Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Paul van Loon.

De Griezelbus (Pieter Kuijpers, 2005) | 15:00

De Griezelbus, naar de gelijknamige boeken van Paul van Loon, vertelt het verhaal over de elfjarige Onnoval, hij is een absoluut buitenbeentje op school. Hij wordt gepest om zijn uiterlijk en om zijn gedrag: Onnoval schrijft griezelverhalen en romantische gedichten. Een verzonnen griezelschoolreisje wordt werkelijkheid als Ferluci ermee aan de haal gaat. Lukt het Onnoval om de deur naar de andere ?werkelijkheid? te sluiten en zo zijn klasgenoten te redden?