VANAF 25 OKTOBER IN KRITERION

Robert Bolwijn is een visueel verhalenverteller. Naast geanimeerde films in opdracht maken, richt hij zich met zijn bedrijf Catfishfilms ook op eigen projecten zoals (geanimeerde) korte films, kunst en strips.

De drie hier tentoongestelde grote Oost-Indische inkt-tekeningen van eigen hand, zijn fictieve klassieke horror-posters. Ze vertolken David Bowie, Lou Reed en Iggy Pop in de hoofdrol. Bolwijn is een groot fan van deze rocklegendes en liep al een tijd rond met het idee: hoe zou het zijn om ze in één van mijn films te laten spelen?
Met deze getekende filmposters heeft hij getracht die wens vorm te gegeven. Als hij de kans had om zijn idolen in zijn films te laten spelen, zou hij kiezen voor klassieke horrorverhalen met eenzelfde soort sfeer uit klassieke horrorfilms als ‘Dracula’ met Bela Lugosi, ‘Frankenstein’ plus ‘Bride of Frankenstein’ met Boris Karloff en ‘The Wolfman’The Curse of the Werewolf’ en ‘An American Werewolf in London’.
Unieke Posters te Koop
Van deze drie Oost-Indische inkt tekeningen zijn er ook posters verkrijgbaar op bestelling. Mocht u geïnteresseerd zijn in de aanschaf van één of meerdere van deze unieke posters, dan kunt u uw gegevens invullen op de intekenlijst bij de bar of een email sturen naar [email protected]
Een poster kost € 20,- (incl. 21% BTW, excl. transportkosten).