WOENSDAG 21 OKTOBER | 20:45 | €5,- 

21 oktober 2015, de datum waar Marty McFly en The Doc heenreizen in Back to the Future 2! De dag waar elke fan naar uitkijkt. 

In de filmklassieker Back to the Future belandt Marty McFly 30 jaar vooruit in de toekomst: op 21 oktober 2015 om precies te zijn. Hoverboards, vliegende auto’s en hondenuitlaatrobots: we zijn nu op het punt dat het zou moeten bestaan. Tom Roes en Thomas Hogeling zijn al van jongs af aan grote fans van de film en gaan met twee vrienden, Robert Sluys en Alexander Brouwers, naar Los Angeles om te kijken welke sporen de film heeft nagelaten. Ze ontdekken dat hun favoriete film 30 jaar later nog steeds een enorme invloed heeft op de levens van de oorspronkelijke crew, filmmakers, wetenschappers, handige ondernemers en bloedfanatieke fans overal ter wereld.

Quiz
Ook zal er na de film een speciale quiz over de Back To The Future-trilogie plaatsvinden waarbij je wel hele speciale Back To The Future-prijzen kan winnen. Voor de echte fanatiekelingen, maar ook voor degenen die wel van een gezellig spelletje houden. Je kan in je eentje meedoen maar ook in teams. Aanmelden van tevoren is mogelijk via [email protected] of ter plekke. deelname is geheel gratis!

Voor en na de première zal DJ Hanneman (bekend van o.a. Pacific) de foyer vullen met rock ‘n rollhitjes en kunnen de heupen losgegooid worden. Bij de inloop zullen er ook speciale drankjes worden geserveerd aan de bezoekers.

NB: de originele film zal niet hier worden vertoond

Info

Datum: 21 oktober 2015

Tijd: 20:45

Entree: €5,-

Aanmelden quiz: [email protected] | deelname gratis

Facebookevent: http://on.fb.me/1MAUCuMReserveren nu al mogelijk via 020 623 17 08