Alive and Kicking

EENMALIGE VERTONING | ZONDAG 25 JUNI | 19:00

De bejubelde Amerikaanse documentaire Alive and Kicking geeft de kijker een intieme insider's view in de wereld van het swingdansen, door verhalen te vertellen van mensen die geïnspireerd werden om hun eigen leven te veranderen door het geluk dat ze vonden in de dans. De film laat zien dat passie kan genezen en levens kan transformeren. Eenmalig te zien in Kriterion, grijp die kans!

Baby Driver

VANAF 29 JUNI IN KRITERION

De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto's Baby ontmoet het meisje van zijn dromen en wil stoppen met zijn criminele bestaan, maar daar is zijn opdrachtgever het niet mee eens. Bereid je voor op spectaculaire achtervolgingen en vechtscènes gespeeld door een sterrencast!

Una

VANAF 13 JULI IN KRITERION

In dit onthutsende drama volgen we Una, een jonge vrouw met een verborgen verleden. Vijftien jaar eerder liep de jonge Una weg van huis met de oudere man Ray, die daarvoor in de gevangenis werd gezet. Inmiddels heeft Ray zijn gevangenisstraf uitgezeten en onder een andere naam een nieuw leven opgebouwd.

Cars 3

VANAF 13 JULI IN KRITERION

Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez.

The Big Sick

VANAF 3 AUGUSTUS IN KRITERION

De in Pakistan geboren Kumail heeft een relatie de Amerikaanse Emily. Samen moet ze de verwachtingen zien te overwinnen van zijn familie, die hem onophoudelijk blijft bestoken met potentiële bruiden voor een gearrangeerd huwelijk en hun 1400 jaar oude tradities. Kumail probeert zich staande te houden tussen de twee totaal verschillende werelden: die van zijn eigen, traditionele, ouders, en die van Emily's excentrieke westerse vader en moeder.

The Nile Hilton Incident

VANAF 24 AUGUSTUS IN KRITERION

De net gescheiden, corrupte politie-commissaris Ahmed Noredin moet een moord op een beroemde zanger onderzoeken. Hij is vermoord in een hotelkamer in 'The Nile Hilton' in Cairo. Noredin zet zijn leven op het spel om de moord op te lossen.

The Beguiled

VANAF 7 SEPTEMBER IN KRITERION

The Beguiled is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan.

Blade Runner 2049

VANAF 5 OKTOBER IN KRITERION

Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD agent K (Ryan Gosling) een verborgen geheim dat wat nog overblijft van de huidige maatschappij mogelijk in chaos kan doen verzinken.