Song to Song

VANAF 4 MEI IN KRITERION

Worden ze wat ze hopen te worden? Als in een schilderij van Jeroen Bosch (volgens Variety) onthullen Terrence Malick en zijn acteurs onbevreesd de rafelranden van zichzelf terwijl de muziek van de festivals in Austin, Texas ze begeleid.

I Am Not Your Negro

VANAF 11 MEI IN KRITERION

De documentaire is een reis door de zwarte geschiedenis die de Burgerrechtenbeweging uit de jaren zestig verbindt met het huidige #BlackLivesMatter.

Auf Einmal

VANAF 18 MEI KRITERION

Na een feestje bij Karsten thuis vertrekt iedereen naar huis. Iedereen behalve Anna. Karsten zoekt toenadering tot deze mysterieuze vrouw, want hoe had hij ooit kunnen weten dat dit moment van zwakte zijn leven uit controle zou laten spinnen?

Little Men

VANAF 25 MEI IN KRITERION

Wanneer de grootvader van de 13-jarige Jake komt te overlijden, verhuist zijn gezin terug naar hun oude huis in Brooklyn. Daar raakt hij bevriend met onderbuurjongen Tony. Als hun families ruzie krijgen over de huur besluiten zij te reageren met een belofte van stilte.

The Fury of a Patient Man

VANAF 8 JUNI IN KRITERION

Curro wordt gearresteerd na een overval op een juwelier, als hij acht jaar later vrij komt hoopt hij zijn leven weer op te pakken. Bij thuiskomst ontdekt hij dat er iets veranderd is.

La Región Salvaje

VANAF 5 JUNI IN KRITERION

Alejandra zit vast in een uitgeblust huwelijk met Angel. Via haar broer Fabian ontmoet ze de mysterieuze Veronica. Zowel broer als zus komen door Veronica hun diepste verlangens op het spoor.