QT8: The First Eight (2019)

VANAF 1 OKTOBER

Een regisseur waar iedereen wel een mening over heeft, een man die een eigen visie op zijn favoriete filmgenres weet te vertolken naar nieuwe iconische werken. De eigenzinnige man schijnt van werken op de set een 'feestje' te maken en zal nooit zijn geestdriftigheid verliezen.

Corpus Christi

VANAF 8 OKTOBER

De twintigjarige delinquent Daniel heeft tijdens zijn tijd in een jeugdinstelling God gevonden. Als hij de inrichting verlaat, komt hij in een dorp terecht waar hij bevriend raakt met de lokale predikant.

Kajillionaire

VANAF 8 OKTOBER

Twee oplichters hebben 26 jaar lang hun enige dochter getraind om te bedriegen, op te lichten en te stelen. Tijdens een wanhopige en haastig opgezette overval, verleiden ze een vreemdeling om zich bij hen aan te sluiten, maar hun hele wereld wordt op zijn kop gezet.

Marona

VANAF 8 OKTOBER

Wanneer ze wordt aangereden, denkt het empathische hondje Marona terug aan al haar baasjes die ze heeft voorzien van onvoorwaardelijke liefde.

 

The Painted Bird

VANAF 15 OKTOBER

Tijdens de Tweede Wereldoorlog verblijft een joodse jongen bij zijn pleegmoeder in Oost-Europa. Als zij komt te overlijden, moet hij het alleen zien te redden.