Ook Muizen Gaan Naar de Hemel

BINNENKORT TE ZIEN

Ook Muizen Gaan Naar de Hemel is een prachtige stop-motionfilm voor de hele familie over een muis en een vos die samen in de hemel terecht komen. Er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de gezworen vijanden. 

Sun Children

BINNENKORT TE ZIEN

De twaalfjarige Ali en zijn vrienden gaan niet naar school. Ze werken hard in een garage en gaan op pad om te zakkenrollen. Alles om maar aan geld te komen om te overleven en hun families te helpen. Wanneer Ali per toeval de opdracht krijgt om een ondergrondse schat te vinden, verzamelt hij zijn vriendjes en gaan ze op zoek.

Les Olympiades

BINNENKORT TE ZIEN

Drie jonge vrouwen en een man. Ze zijn vrienden, soms geliefden, vaak beiden.

The Card Counter

BINNENKORT TE ZIEN

Verlossing is het uiteindelijke doel in The Card Counter van Paul Schrader. De wraakthriller vertelt het verhaal van ex-militair William Tell (Oscar Isaac), die worstelt met zijn geweten sinds zijn dienst in Irak. Na een tijd in de gevangenis te hebben gezeten, vindt hij zichzelf opnieuw uit als professioneel gokker in het Amerikaanse pokercircuit. 

Apples

BINNENKORT TE ZIEN

De ziekenhuizen in de stad liggen vol met slachtoffers van een vreemde aandoening die onmiddellijk geheugenverlies veroorzaakt.

HYTTI NRO 6

BINNENKORT TE ZIEN

Terwijl een trein zich een weg baant naar de poolcirkel, delen twee vreemden een reis die hun kijk op het leven zal veranderen.

 

The Worst Person In The World

BINNENKORT TE ZIEN

Julie wordt bijna dertig, maar kan geen genoegen nemen met haar leven. Wanneer ze dertig wordt, besluit Julie meer uit het leven te halen en zet ze een punt achter haar stabiele relatie met de 45-jarige succesvolle schrijver Aksel. Ze ontmoet de jongere en knappe Eivind, met wie ze zich in een nieuw avontuur stort.