Nr. 10

TE ZIEN VANAF 30 SEPTEMBER

Er is niets veranderd, de wereld is nog steeds hetzelfde. Ga de straat uit, om de hoek, en alles is zoals het vroeger was. Of gek genoeg heel anders. Na Borgman en Schneider vs. Bas is Nr. 10 de nieuwe speelfilm van Alex van Warmerdam. Een thriller met elementen van een zwarte komedie.

Martin Luther King vs. The FBI

TE ZIEN VANAF 7 OKTOBER

Een strakke documentaire over het wantrouwen vanuit de FBI jegens Martin Luther King Jr, gebaseerd op nieuwe vrijgegeven FBI bestanden. De FBI heeft de vreedzame voorvechter van de Afro-Amerikaanse burgerrechtenbeweging geruime tijd afgeluisterd met het doel hem onderuit te halen.

Riders of Justice

TE ZIEN VANAF 21 OKTOBER

Markus, een beroepsmilitair, moet noodgedwongen terugkeren naar huis om te zorgen voor zijn dochter Mathilde als zijn vrouw om het leven komt tijdens een tragisch treinongeluk. Nog diep in de rouw, wordt er bij hen thuis aangebeld door data-analist Otto, die zelf het treinongeluk overleefde. Otto is samen met twee van zijn vrienden tot de conclusie gekomen dat het treinongeluk geen toeval, maar mogelijk gepland was.

Never Gonna Snow Again

TE ZIEN VANAF 23 OKTOBER

Zhenia, een Russisch-sprekende immigrant uit het Oosten werkt als masseur in Polen en wordt een goeroe-achtige figuur in een rijke gated community van zijn klanten.