Pinocchio (NL)

VANAF 22 JULI

Matteo Garrone keert terug naar de authentieke wortels van het Pinokkio-verhaal. Met deze baanbrekende live-actiefilm, opgenomen op prachtige Italiaanse locaties, creëert Garrone een rijke fantasiewereld van mysterie en verwondering, gevuld met lichtgevende, grappige en ontroerende momenten. Pinocchio (OV) vertoningen vind je hier

Adam

VANAF 23 JULI

Schrijnend filmdebuut waarin de zwangere, ongetrouwde Samia werk en onderdak vindt bij een alleenstaande moeder in Casablanca. 

Crash

VANAF 6 AUGUSTUS

Op een avond raakt James betrokken in een auto-ongeval met Dr. Helen Remington, waarbij haar echtgenoot overlijdt. De twee ontdekken dat ze allebei seksueel opgewonden raakten van de crash, en sluiten zich al snel aan bij een groep auto-fetisjisten. De leider van de groep, Vaughan, betrekt Helen en James bij zijn imitaties van beroemde auto-ongelukken.

Babyteeth

VANAF 27 AUGUSTUS

Henry en Anna’s grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer hun 16-jarige dochter ernstig ziek wordt. Als Milla en de rebelse Moses elkaar onverwachts ontmoeten, ontstaat er meteen een bijzondere band tussen de twee tegenpolen.

Sidik en de Panter

VANAF 10 SEPTEMBER

In het adembenemende berglandschap van Koerdisch Irak zoekt Sidik naar een panter, die al 25 jaar niet in het gebied is gesignaleerd. See English description on page.

Corpus Christi

VANAF 8 OKTOBER

De twintigjarige delinquent Daniel heeft tijdens zijn tijd in een jeugdinstelling God gevonden. Als hij de inrichting verlaat, komt hij in een dorp terecht waar hij bevriend raakt met de lokale predikant.

The Painted Bird

VANAF 15 OKTOBER

Tijdens de Tweede Wereldoorlog verblijft een joodse jongen bij zijn pleegmoeder in Oost-Europa. Als zij komt te overlijden, moet hij het alleen zien te redden.