Idiot Prayer: Nick Cave Alone At Alexandra Palace [UITGESTELD]

5 NOVEMBER TE ZIEN

In deze eenmalige vertoning zien we Nick Cave alleen achter de piano, spelend zonder opsmuk in een lege concertzaal.

The Assistant

VANAF 19 NOVEMBER

Jane (Julia Garner) denkt haar droombaan te hebben gekregen; ze is de assistente van een succesvolle entertainmentmagnaat. Het blijkt echter verre van een droombaan te zijn, ze maakt lange dagen gevuld met routineklusjes. Langzaamaan valt haar oog op het seksisme, misbruik en zwijgcultuur van haar kantoorbaan en besluit ze de confrontatie aan te gaan.

 

Goodfella’s | 30th anniversary re-release

VANAF 26 NOVEMBER

30 jaar geleden is Goodfella's uitgekomen: een verhaal gebaseerd op de gebeurtenissen van wiseguy Henry Hill, op het witte doek gebracht door Martin Scorsese.

Undine

VANAF 24 DECEMBER

Johannes en Undine worden verliefd op elkaar na een merkwaardig aquarium ongelukje. Onder de oppervlakte van dit liefdesverhaal gaat echter een oude mythe schuil over een mysterieuze waternimf, die haar geliefde moet vermoorden nadat ze door hem verlaten wordt.

True Mothers

VANAF 21 JANUARI

Na An (2015) en Radiance (2017) keert de gerenommeerde Japanse regisseur Naomi Kawase terug met een ontroerend verhaal over familie en moederschap. Warm, menselijk, genuanceerd en met een perfect gevoel voor dat wat ons leven waarde geeft.