Collective

NU TE ZIEN

Explosieve politieke documentaire Collective onderzoekt de gevolgen van een verschrikkelijke brand in een nachtclub in Boekarest en onthult geleidelijk de diepgaande corruptie waar het land onder te lijden heeft.

Never Rarely Sometimes Always

NU TE ZIEN

Een intiem portret over twee tienermeiden, die opgroeien in het landelijke Pennsylvania. De 17-jarige Autumn wordt geconfronteerd met een ongewenste zwangerschap en vanwege een gebrek aan steun in haar omgeving kan ze dit geheim moeilijk delen.

Bacurau

NU TE ZIEN

Wanneer de dorpelingen van Bacurau er achter komen dat hun woonplaats van alle navigatiesystemen is verdwenen en ook de telefoonverbindingen niet meer werken, ontstaat er veel onrust.

Matthias et Maxime

NU TE ZIEN

Een kusscène wekt gevoelens op waar twee vrienden geen raad mee weten en veroorzaakt een dramatische kloof als gevolg.

About Endlessness

NU TE ZIEN

De mens in al zijn grootsheid door een reeks schijnbaar triviale momenten. Een weerspiegeling van de pracht en banaliteit van het leven, geïnspireerd door de vertellingen van Duizend-en-één nacht.

Ema

NU TE ZIEN

Als adoptiekind Polo na meerdere akkefietjes wordt overgeplaatst naar een ander gastgezin, staat de relatie tussen powerkoppel Gastón en Ema zwaar onder druk.

Rundfunk: Jachterwachter

NU TE ZIEN

De hardwerkende Wachtopzichter runt zonder hulp camping HIVO. De komst van een uitgeleefde ex-wereldster lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt te zijn, moet het stel er alles aan doen om de camping te redden.

Do The Right Thing | 30th Anniversary re-release

NU TE ZIEN

In deze onafhankelijke film, geschreven en geregisseerd door Spike Lee, worden de sociale spanningen van de jaren 80 in Brooklyn op komische maar toch treffende wijze geïllustreerd.