Rocks

NU TE ZIEN

De Brits-Nigeriaanse Shola – bijgenaamd Rocks – is vijftien jaar. Haar vader is overleden en haar moeder is plotseling vertrokken om “haar hoofd vrij te maken”. Het is niet de eerste keer dat Rocks en haar kleine broertje Emmanuel er alleen voor staan. Helemaal alleen is Rocks gelukkig niet: ze heeft haar vriendinnen.

Shirley

NU TE ZIEN

De bekende horror-schrijver Shirley Jackson staat op het punt om haar meesterwerk te schrijven, wanneer de komst van een pasgetrouwde stel haar nauwgezette routine op zijn kop zet. De spanning in haar toch al onstuimige relatie met haar flirtende echtgenoot neemt toe.

Sidik en de Panter

NU TE ZIEN

In het adembenemende berglandschap van Koerdisch Irak zoekt Sidik naar een panter, die al 25 jaar niet in het gebied is gesignaleerd. See English description on page.

Un Fils

NU TE ZIEN

Tunesië, zomer van 2011. Fares en Meriem beleven gelukkige dagen met Aziz, hun 11-jarige zoon. Tijdens een verblijf in het zuiden van het land, verandert een gebeurtenis voor altijd hun leven.  Wat volgt is een race tegen de klok, waarbij Fares en Meriem geconfronteerd worden met tegenstrijdige emoties en moeilijke keuzes.

Antebellum

NU TE ZIEN

Succesvol schrijfster Veronica Henley (Janelle Monáe) zit gevangen in een gruwelijke werkelijkheid. Ze moet de confrontatie aangaan met het duistere verleden en het mysterie ontraadselen, voor het te laat is…

Tenet

NU TE ZIEN

In de nieuwe deze actie-thriller van Christopher Nolan probeert de spionnen-organisatie Tenet WWIII te voorkomen door te spelen met tijd.

Babyteeth

NU TE ZIEN

Henry en Anna’s grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer hun 16-jarige dochter ernstig ziek wordt. Als Milla en de rebelse Moses elkaar onverwachts ontmoeten, ontstaat er meteen een bijzondere band tussen de twee tegenpolen.

The Secret Garden

NU TE ZIEN

Mary Lennox wordt in India geboren uit rijke Britse ouders die haar nooit hebben gewild. Wanneer haar ouders plotseling sterven, wordt ze teruggestuurd naar Engeland om bij haar oom, Archibald Craven, te wonen. Ze ontmoet haar ziekelijke neef Colin en de twee kinderen vinden een wonderbaarlijke geheime tuin die verloren is gegaan op het terrein van Misselthwaite Manor.