Everything Everywhere All at Once

NU TE ZIEN

Evelyn heeft samen met haar man Waymond een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums.

Lunana, A Yak In The Classroom

NU TE ZIEN

De jonge leraar Ugyen uit Bhutan wordt voor zijn laatste opleidingsjaar naar het extreem afgelegen bergdorpje Lunana gestuurd. De grote hoogte en het gebrek aan voorzieningen van zijn primitieve nieuwe omgeving, zorgen ervoor dat hij meteen na aankomst wil vertrekken. Het warme welkom van de kinderen en de spirituele kracht van de dorpelingen, brengen hem echter tot inkeer en zullen zijn lot voorgoed veranderen.

Belle

NU TE ZIEN

Suzu is een 17-jarige middelbare scholiere die met haar vader in een plattelandsstadje woont. Gekwetst door het verlies van haar moeder op jonge leeftijd, ontdekt Suzu op een dag de enorme online wereld "U" en duikt ze in deze alternatieve realiteit als haar avatar, Belle. Het duurt niet lang of alle ogen van U zijn gericht op Belle, wanneer er plotseling een mysterieuze draakachtige figuur voor haar verschijnt.

Hit The Road

NU TE ZIEN

Een familie van vier rijdt door een prachtig desolaat Iraans landschap. Een vader liggend met zijn been in het gips, een moeder die door haar tranen heen lacht, een jong kind dat als vuurwerk door het voertuig stuitert. En een volwassen zoon die niets zegt, zijn ogen op de weg gericht. Het is al snel duidelijk dat dit niet een gewoon uitstapje is maar een afscheidsreis, waarbij gedurende de trip het gezin zich vastklampt aan herinneringen van het verleden, worstelt met angsten voor het onbekende en zich zorgen maakt om de zieke hond.

 

Lightyear

NU TE ZIEN

Dit gloednieuwe sci-fi actie-avontuur vertelt het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. In Lightyear volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte.

Wheel Of Fortune and Fantasy

NU TE ZIEN

Een drieluik van de regisseur van Oscarwinnaar Drive My Car over hoe het lot allesbepalend is. Wheel Of Fortune and Fantasy bestaat min of meer uit drie korte films waarin de twee thema's 'toeval' en 'verbeelding' steeds een rol spelen.