Don’t Look Up

NU TE ZIEN

Kate Dibiasky, een student astronomie, en haar professor Dr. Randall Mindy doen een verbazingwekkende ontdekking over een komeet die in een baan om het zonnestelsel draait. Het probleem? Het ligt op directe ramkoers met de aarde. Het andere probleem? Het schijnt niemand ook maar iets te interesseren.

Un Monde

NU TE ZIEN

Un monde is een meeslepende film van de sociaal geëngageerde Belgische regisseur Laura Wandel over het niet zo onschuldige leven op het schoolplein.

The Lost Daughter

NU TE ZIEN

De strandvakantie van een vrouw krijgt een duistere wending, wanneer ze geobsedeerd wordt door een jonge moeder. Haar bezetenheid forceert haar om zichzelf te confronteren met een geheim verleden.

The Hand of God (È Stata la Mano di Dio)

NU TE ZIEN

De zeventienjarige Fabietto Schisa trekt in de jaren 80 door zijn geboortestad Napels op zoek naar liefde, vriendschap, geluk en zichzelf. Het verwerken van een groot verlies stemt Fabietto droeving. Gelukkig is er nog voetballegende Diego Maradona die zijn leven kan redden.

Annette

NU TE ZIEN

De vrouw van een stand-up komiek, een operazangeres, is overleden. Hij moet nu in zijn eentje zorgen voor hun 2 jaar oude dochtertje die een opmerkelijke verrassing voor hem heeft.

Spencer

NU TE ZIEN

Spencer speelt zich af tijdens de cruciale kerstdagen in de vroege jaren ’90 waarin prinses Diana besluit dat haar liefdeloze huwelijk met prins Charles niet werkt. Ze zal moeten afwijken van het pad dat voor haar was uitgestippeld als toekomstige koningin.

Captain Nova

NU TE ZIEN

Gevechtspiloot Nova reist terug in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Er is alleen een klein probleempje: de tijdreis verjongt haar. En wie luistert er nu naar een meisje van twaalf?!

Pleasure

NU TE ZIEN

De Zweedse Bella landt in LA met 25 tattoos, gepiercete tepels en een vurig verlangen om door te breken in de filmwereld. Als pornoster. Pleasure is een rauw, maar humaan en geestig portret van een mannenwereld, bekeken door de ogen van een jonge vrouw.

Riders of Justice

NU TE ZIEN

Markus, een beroepsmilitair, moet noodgedwongen terugkeren naar huis om te zorgen voor zijn dochter Mathilde als zijn vrouw om het leven komt tijdens een tragisch treinongeluk. Nog diep in de rouw, wordt er bij hen thuis aangebeld door data-analist Otto, die zelf het treinongeluk overleefde. Otto is samen met twee van zijn vrienden tot de conclusie gekomen dat het treinongeluk geen toeval, maar mogelijk gepland was.

The French Dispatch

NU TE ZIEN

The French Dispatch presenteert een collectie verhalen uit de laatste uitgave van een Amerikaans tijdschrift dat in de 20ste eeuw in een fictief Frans stadje gemaakt werd. De collectie bestaat uit de drie beste verhalen van het afgelopen decennium: Een artiest veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf; studenten rellen; de ontvoering, opgelost door een chef kok. 

The Father

NU TE ZIEN

Anne is op zoek naar een nieuwe verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die alle aangeboden hulp steeds afwijst. Anne maakt zich zorgen, en wilt zeker weten dat hij in goede handen is wanneer zij niet aanwezig is. Voor Anthony is de scheiding tussen realiteit en fictie niet meer duidelijk. De kijker ziet het verhaal vanuit de ogen van Anthony zelf, waardoor zijn verwarring sterk gevoeld wordt.