La Región Salvaje

NU TE ZIEN

Alejandra zit vast in een uitgeblust huwelijk met Angel. Via haar broer Fabian ontmoet ze de mysterieuze Veronica. Zowel broer als zus komen door Veronica hun diepste verlangens op het spoor, maar ze blijkt zowel een bron van genot als van zelfvernietiging

It Comes At Night

NU TE ZIEN

Na lovende kritieken op zijn debuutfilm Krisha komt award-winnende filmmaker Trey Edward Shults nu met de ijzingwekkende horrorfilm It Comes at Night. In deze film verschuilen vader Paul en zijn gezin zich in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging. Wanneer er opeens een ander gezin voor de deur staat krijgt paranoia al snel onder iedereen de overhand.

The Fury of a Patient Man

NU TE ZIEN

Curro wordt gearresteerd na een overval op een juwelier, als hij acht jaar later vrij komt hoopt hij zijn leven weer op te pakken. Bij thuiskomst ontdekt hij dat er iets veranderd is: zijn vrouw Ana gaat opeens om met een andere man, José. Als Curro erachter komt dat José's intenties niet zuiver zijn ontstaat een strijd tussen de twee mannen.

Broers

NU TE ZIEN

De broers Lukas en Alexander zijn haast tegenpolen van elkaar, maar hun intense band overheerst. De wat verlegen Lukas kijkt op tegen zijn oudere, levenslustige broer en volgt hem overal. Ook als Alexander plotseling naar Frankrijk vertrekt, besluit Lukas met hem mee te gaan.

Little Men

NU TE ZIEN

Wanneer de grootvader van de 13-jarige Jake komt te overlijden, verhuist zijn gezin terug naar hun oude huis in Brooklyn. Daar raakt hij bevriend met onderbuurjongen Tony. Als hun families ruzie krijgen over de huur besluiten zij te reageren met een belofte van stilte.

Auf Einmal

NU TE ZIEN

Na een feestje bij Karsten thuis vertrekt iedereen naar huis. Iedereen behalve Anna. Karsten zoekt toenadering tot deze mysterieuze vrouw, want hoe had hij ooit kunnen weten dat dit moment van zwakte zijn leven uit controle zou laten spinnen?

I Am Not Your Negro

NU TE ZIEN

De documentaire is een reis door de zwarte geschiedenis die de Burgerrechtenbeweging uit de jaren zestig verbindt met het huidige #BlackLivesMatter.

Song to Song

NU TE ZIEN

Net als alle films van Terrence Malick heeft ook z’n nieuwste veel weg van een muziekstuk. De titel, Song to Song, geeft dan ook uitstekend weer wat er op het witte doek zal verschijnen; een prachtige compositie, begeleid door diepgaande dialogen en een hintje narratief, waarin stijlvolle personages elkaar steeds naderen en weer uiteengaan.

Get Out

NU TE ZIEN

De Afro-Amerikaanse Chris reist met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders, maar deze meet the parents is nog enger dan anders.

De Smurfen en het Verloren Dorp

NU TE ZIEN

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat ze op een spannende speurtocht door het Verboden Bos... Zullen ze het dorp vinden, en wie wonen daar eigenlijk?