Sorry We Missed You

NU TE ZIEN

De familie Turner kan moeilijk rondkomen in het hedendaagse Engeland. Om zijn gezin te kunnen onderhouden, investeert vader Ricky in een bestelwagen.

 

The Irishman

NU TE ZIEN

De nieuwste film van Martin Scorsese The Irishman is een 3,5 uur durende thriller gebaseerd op het memoir I Heard You Paint Houses van Charles Brandt.

And Then We Danced

NU TE ZIEN

Ook wel het Georgische 'Call Me By Your Name' genoemd. And Then We Danced is een parel die zich afspeelt binnen de traditionele grenzen van de Georgische samenleving.

Luce

NU TE ZIEN

Luce is niet alleen een psychologische thriller, maar ook een sociaal commentaar. Hoe gaan we om met een student die institutioneel geweld verdedigt?

Portrait de la Jeune Fille en Feu

NU TE ZIEN

Marianne krijgt de opdracht het huwelijksportret van Héloïse te schilderen, maar Héloïse zit daar niet op te wachten.

Joker

NU TE ZIEN

Joker vertelt het verhaal van de iconische aartsvijand en is een origineel op zichzelf staand verhaal dat nog niet eerder op het grote doek is vertoond.

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

NU TE ZIEN

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald.

Dolor y Gloria

NU TE ZIEN

Dolor y Gloria is de nieuwe film van Spaanse meester Pedro Almodóvar (Los Abrazon Rotos, Volver, Todo Sobre Mi Madre), waarin een regisseur op leeftijd terugblikt op het verleden en de keuzes die hij onderweg heeft gemaakt.

Once Upon a Time in… Hollywood

NU TE ZIEN 

TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

Frozen 2 (NL)

VANAF 20 NOVEMBER IN KRITERION

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. 

Buurman & Buurman: Experimenteren er op los!

VANAF 21 NOVEMBER IN KRITERION

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan.

Parasite & Première Party

VANAF 28 NOVEMBER IN KRITERION

De arme familie van Ki-taek raakt steeds meer geïnteresseerd in het rijke en glamoureuze leven van de familie Park. Met hier en daar wat leugentjes proberen ze deel te worden van deze fascinerende wereld.

Marriage Story

VANAF 28 NOVEMBER IN KRITERION

Het ooit gelukkige huwelijk tussen de New Yorkse toneelregisseur Charlie (Adam Driver) en Hollywood-actrice Nicole (Scarlett Johansson) is gestrand waardoor zij in een slopende echtscheiding belanden. Door de strijd om de voogdij voor hun zoontje komen hun afgescheiden maar voor altijd verbonden levens zwaar onder druk te staan.

J’ai perdu mon corps

VANAF 5 DECEMBER IN KRITERION

Naoufel is een jongeman die een oogje heeft op Gabrielle. Elders in de stad ontsnapt een afgehakte hand uit een dissectie lab, vastbesloten om zijn lichaam terug te vinden.

Echo

VANAF 12 DECEMBER IN KRITERION

IJslands drama van slechts 82 minuten. In 56 scenes schetst Echo een bitter-zoet portret van een moderne samenleving.

Deerskin

VANAF 19 DECEMBER IN KRITERION 

Georges raakt volledig in de ban van zijn net verworven hertenleren jas die alle andere jassen van iedereen op de hele wereld overbodig maakt.

The Wild Goose Lake

VANAF 6 FEBRUARI IN KRITERION

Hij is de leider van een beruchte motorbende, zij is een prostituee die er alles voor over heeft haar vrijheid terug te winnen.

Jojo Rabbit

VANAF 9 JANUARI IN KRITERION

Schrijver en regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople), brengt zijn kenmerkende stijl van humor en aandoenlijkheid naar zijn nieuwste film, de satirische oorlogsfilm Jojo Rabbit.

Goldie

VANAF 16 JANUARI IN KRITERION

Goldie gaat over een 18-jarig meisje in New York dat hoopt door te breken als hiphopdanseres in een videoclip, om zo haar zusjes uit de klauwen van jeugdzorg te houden. Het beroemde model Slick Woods speelt de hoofdrol en maakt met de film haar acteerdebuut.

Little Women

VANAF 31 JANUARI IN KRITERION

Dit vrolijke coming-of-age kostuumdrama zit vol met goeie acteurs. Het speelt zich af in de 60's van de 19de eeuw, vlak na de Civil War in Engeland. Little Woman vertelt het verhaal van een groepje zussen die het willen maken in een tijd waarin het vrouwen niet makkelijk werd gemaakt.