Kriterion Kinderfilmtheater

Kriterion biedt ook voor de allerkleinsten een gevarieerd filmprogramma. Lees hier meer over al onze kinderactiviteiten en films.

Korte Film Poule bij kinderfilms

Al lange tijd draaien wij geen reclames voor kinderfilms. Om er toch voor te zorgen dat de film niet meteen met de deur in huis zal vallen draaien wij vanaf heden een selectie uit de kinderfilms van de Korte Film Poule van EYE.

Huisdiergeheimen 2

NU TE ZIEN

Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing.

The Parent Trap (1998) | KinderKlassieker

ZONDAG 16 + 30 JUNI | 14:30

De identieke tweeling Annie en Hallie worden vlak na hun geboorte van elkaar gescheiden, doordat hun ouders Nick Parker & Elizabeth James uit elkaar gaan.

Toy Story 4

VANAF 27 JUNI IN KRITERION

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Maar wanneer Forky zichzelf als 'vuilnis' ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn.

Tarzan (1999) | KinderKlassieker

ZONDAG 14 JULI (NL) & ZONDAG 28 JULI (EN)

Het beroemde verhaal van Edgar Rice Burroughs in de vorm van een enerverende en grappige animatiefilm.

Stuart Little (1999) | KinderKlassieker

ZONDAG 11 AUGUSTUS (35 MM, NL) & ZONDAG 25 AUGUSTUS (EN) 

In het universum van E.B. White, op wiens boek deze vermakelijke familiefilm werd gebaseerd, is het niet raar dat een liefdevol gezinnetje een muis als zoon adopteert. Zo komt de goeiige Stuart terecht bij de Littles.