Kriterion Kinderfilmtheater

Kriterion is er ook voor de allerkleinsten! Naast onze reguliere kinderfilm draaien we tweemaal per maand een "kinderklassieker", een classic onder de kinderfilms: leuk voor zowel jong als oud! En in de schoolvakantie kunnen de kinderen voorafgaand aan de film hun handen uit de mouwen steken. Lees hier alles over onze workshops en programmering. 

Geen reclames, maar korte films

Al lange tijd draaien wij geen reclames voor kinderfilms. Om er toch voor te zorgen dat de film niet meteen met de deur in huis zal vallen draaien wij vanaf heden een selectie uit de kinderfilms van de Korte Film Poule van EYE.

Gezinsvrijkaart van Stichting Eerlijke Start

Heb jij een gezinsvrijkaart ontvangen van Stichting Eerlijke Start? Superleuk! Klik hier voor de instructies. Did you receive a family voucher from Stichting Eerlijke Start? Congrads! Click here for your instructions. Avez-vous reçu un ticket gratuit pour la famille de la Fondation Fair Start? Super! Cliquez ici pour les instructions. 

Inu-Oh

VANAF 16 MAART

Deze film vertelt het verhaal over de vriendschap van de twee sterren, die dansend en zingend proberen achter de waarheid te komen en zo elkaars vloek te verbreken.