Kriterion Kinderfilmtheater

Kriterion biedt ook voor de allerkleinsten een gevarieerd filmprogramma. Van knutselworkshops in de schoolvakanties tot kinderklassiekers en verjaardagsfeestjes. Lees hier alles over onze kinderactiviteiten.

Korte Film Poule bij kinderfilms

Al lange tijd draaien wij geen reclames voor kinderfilms. Om er toch voor te zorgen dat de film niet meteen met de deur in huis zal vallen draaien wij vanaf heden een selectie uit de kinderfilms van de Korte Film Poule van EYE.

Jacob, Mimmi en de Pratende Honden

NU TE ZIEN

Jacob woont in de stad en droomt ervan om net als zijn vader architect te worden. Wanneer hij tegen zijn zin in bij zijn dappere nichtje Mimmi in een buitenwijk moet logeren leidt dit tot een verrassend avontuur.

Onward (NL)

NU TE ZIEN

’Onward’ vertelt het verhaal van twee elfenbroers uit een magische buitenwijk, die na de dood van hun vader besluiten op een ontdekkingsreis te gaan. 

 

De Rode Zwaan (1999) | Kinderklassieker

ZONDAG 15 & 29 MAART | 14:30

Jakob gaat zijn opa helpen een huis op Bakkum op te knappen. Tijdens de nachtelijke uren, vertelt opa hem de meest wonderlijke verhalen. Als opa echter van het dak valt en ernstig ziek wordt, besluit Jakob op zoek te gaan naar een rode, houten zwaan uit opa’s jeugd. En dan blijken al opa’s verhalen waar…