Kriterion Kinderfilmtheater

Kriterion biedt ook voor de allerkleinsten een gevarieerd filmprogramma. Lees hier meer over al onze kinderactiviteiten en films.

Korte Film Poule bij kinderfilms

Al lange tijd draaien wij geen reclames voor kinderfilms. Om er toch voor te zorgen dat de film niet meteen met de deur in huis zal vallen draaien wij vanaf heden een selectie uit de kinderfilms van de Korte Film Poule van EYE.

Buurman & Buurman: Experimenteren er op los!

NU TE ZIEN

De klunzige buurmannen zijn terug! Niets is te gek voor deze heren; van de appeltjesdief vangen en pannenkoeken bakken tot zelf een vliegtuig bouwen. Ze gaan alle uitdagingen aan.

Frozen 2 (NL)

NU TE ZIEN

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. 

Mees Kees in de Wolken

NU TE ZIEN

Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem te helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan!

Kruimeltje (1999) | Kinderklassieker & Kerstfeestje

ZONDAG 22 DECEMBER | 14:30

Op zondag 22 december organiseren we een kerstfeestje en zijn alle kleine kruimeldieven uit Amsterdam en omstreken uitgenodigd om koekjes te komen bakken in Kriterion.