Jojo Rabbit

NU TE ZIEN

Schrijver en regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople), brengt zijn kenmerkende stijl van humor en aandoenlijkheid naar zijn nieuwste film, de satirische oorlogsfilm Jojo Rabbit.

The Lighthouse

NU TE ZIEN

1890, New England. Een duister en beklemmend verhaal over twee vuurtorenwachters op een afgelegen en mysterieus schiereiland. See English description on page.

The Exorcist (1973) | After Midnight

UITGESTELD 

In Georgetown begint de 12-jarige Regan MacNiel duidelijk raar te gedragen, terwijl er rare voorvallen zijn in het stadje. Haar moeder raakt verscheurd tussen wetenschap en geloof in een wanhopige poging haar dochter te redden. Uiteindelijk wendt ze zich tot priester Damien Karras, "The Exorcist".

The Life Aquatic (2004) | Moderne Klassiekers

UITGESTELD

Met het plan om wraak te nemen op een mythische haai die zijn partner heeft gedood, komt oceanograaf Steve Zissou bijeen met een bemanning, waaronder zijn vervreemde vrouw, een journalist en een man die al dan niet zijn zoon is.

La Commune (Paris, 1871)

UITGESTELD

Peter Watkins' pseudo-historische reconstructie van de revolutionaire arbeiderscoup in Parijs, 1871.

David Attenborough: A Life On Our Planet

DONDERDAG 16 APRIL | 20:25

Op 16 april zal David Attenborough: A Life On Our Planet eenmalig vertoond worden tijdend een live-event. Na de film zal een live Q&A plaatsvinden met David Attenborough vanaf de wereldpremière in de Royal Albert Hall.