ELKE WOENSDAG BIJ DE PIZZABAKKERS

Kriterion en De Pizzabakkers bieden samen Film e Pizza aan! Elke woensdag voor €14,50 naar elke film én kun je een overheerlijke pizza halen bij De Pizzabakkers! Als dat geen goeie deal is weten wij het ook niet meer.

Elke woensdag kan je voor €14,50 naar elke film én kun je een pizza halen bij De Pizzabakkers. Cinevillepashouders betalen zelfs maar €7,00! Wegens drukte is het aan te raden om je Film e Pizza-bonnen vroeg te halen én telefonisch te reserveren bij de Pizzabakkers als je daar zeker weten een tafeltje wilt hebben.

Aan de kassa van Kriterion koop je een kaartje voor €14,50 (Cinevillepashouders: €7,00). Vervolgens loop je de hoek om naar De Pizzabakkers op de Plantage Kerklaan waar je op vertoon van je kaartje keuze hebt uit de volgende pizza’s:

MENU
Salami Finocchiona: tomaat, mozzarella, venkelsalami

Margherita: tomaat, mozzarella, basilicum

Napoletana: tomaat, mozzarella, taggiasche zwarte olijven, kappertjes, ansjovis

Campagnola: tomaat, mozzarella, gorgonzola, artisjokken, zongedroogde tomaatjes, gegrilde courgette, basilicum

Voor de rest van de kaart geldt een supplement van €2,75.

Alleen geldig bij het filiaal op de Plantage Kerklaan 2.

Er zijn elke woensdagavond maar een beperkt aantal Film e Pizza kaartjes beschikbaar dus zorg dat je er op tijd bij bent. In verband met de drukte rond etenstijd raden wij iedereen aan om tussen half 6 en 7 of half 9 en 10 te komen, anders moet je misschien langer op je pizza wachten dan je wilt en mis je misschien je film! De Film e Pizza deal geldt al vanaf 13:00 uur ’s middags dus ook te gebruiken voor een matinee film + lunch!

LET OP! Bij drukte kan er een limiet aan combinatietickets besteld worden.

Het Film e Pizza arrangement wordt momenteel niet als cadeaubon aangeboden.