Wilt u een filmzaal afhuren of een borrel organiseren in het hartje van Amsterdam? Filmtheater Kriterion biedt u de mogelijkheid! Wij openen graag onze deuren voor uw filmvertoning, persvoorstelling, première, college of symposium. Door onze drie filmzalen en tweedelig café zijn er buiten bovenstaande opties vele andere mogelijkheden voor het organiseren van evenementen. Het verschil in zowel grootte als sfeer van onze drie filmzalen zorgt voor een divers aanbod dat zowel grote organisaties als kleine initiatieven zal aanspreken. Zo biedt onze grootste zaal K1 plaats aan 198 personen, K2 voor 87 personen, en heeft K3 67 plaatsen.

Naast het huren van een filmzaal is het ook mogelijk om het achterste deel van ons café te reserveren voor (besloten) borrels, (verjaardags-)feestjes en kinderfeestjes. Deze locatie biedt ruimte aan maximaal 70 personen en kan voor € 50,- worden gereserveerd. De mogelijkheid tot factureren na afloop kan een uitstekende uitkomst bieden indien een borrel namens een organisatie wordt gefaciliteerd.

Vragen?

Voor meer informatie over onze zalen en ons café klikt u op het kopje ‘zaalhuur’. Voor verdere informatie betreffende specificaties, prijzen en beschikbaarheid kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen door te mailen naar [email protected] of op dinsdag tijdens kantooruren bellen naar 020 623 1708.

Café

Het huren van een filmzaal kan uitstekend worden gecombineerd met het organiseren van een (besloten) borrel. Zowel voor als na de voorstelling kan het achterste gedeelte van het café worden gereserveerd tegen een bedrag van €50,-, met ruimte voor maximaal 70 personen. Een filmvertoning kan hierdoor uitgebreid worden besproken door gasten onder het genot van een drankje.

Maar ook buiten vertoningen blijkt het cafe een uitstekende locatie voor het organiseren van (besloten) borrels en (verjaardags-)feestjes. Kriterion hanteert geen bargarantie, dus het is aan uzelf om het maximum budget te bepalen. Ons handige muntjessysteem zorgt voor duidelijk overzicht van de afname, en de rekening wordt altijd in de gaten gehouden door de medewerkers achter de bar. Tevens blijkt de mogelijkheid tot factureren na afloop een uitstekende uitkomst bij borrels namens een organisatie.

Wij beschikken helaas niet over een keuken, maar er is altijd mogelijkheid tot overleg betreffende catering.

Kinderfeestjes

Op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag is het mogelijk om een kinderfeestje te organiseren. Onze grote tafel aan de achterkant van het café wordt hierbij feestelijk aangekleed zodat de kinderen kunnen kleuren, knutselen en cake versieren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze kindercommissie via [email protected]

Hieronder vindt u een offerteformulier voor een eventuele zaalhuur. Als u deze invult zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Offerte

Uw naam*

Naam bedrijf

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Datum zaalhuur*

Begin en eindtijd zaalhuur*

Aantal personen*

Indien u een zaal wilt huren, om welke gaat het:
K1K2K3

Aard en evt. programma van uw evenement (presentatie, receptie, film, borrel, persvoorstelling, lezing, et cetera)*

In geval van eigen film: lengte & drager van de film (dvd, 35mm, BluRay, Digibeta, et cetera)

Wilt u gebruik maken van onze cateringfaciliteiten, zo ja welke?

Overige vragen en opmerkingen