Spencer

NU TE ZIEN

Spencer speelt zich af tijdens de cruciale kerstdagen in de vroege jaren ’90 waarin prinses Diana besluit dat haar liefdeloze huwelijk met prins Charles niet werkt. Ze zal moeten afwijken van het pad dat voor haar was uitgestippeld als toekomstige koningin.

Riders of Justice

NU TE ZIEN

Markus, een beroepsmilitair, moet noodgedwongen terugkeren naar huis om te zorgen voor zijn dochter Mathilde als zijn vrouw om het leven komt tijdens een tragisch treinongeluk. Nog diep in de rouw, wordt er bij hen thuis aangebeld door data-analist Otto, die zelf het treinongeluk overleefde. Otto is samen met twee van zijn vrienden tot de conclusie gekomen dat het treinongeluk geen toeval, maar mogelijk gepland was.

The French Dispatch

NU TE ZIEN

The French Dispatch presenteert een collectie verhalen uit de laatste uitgave van een Amerikaans tijdschrift dat in de 20ste eeuw in een fictief Frans stadje gemaakt werd. De collectie bestaat uit de drie beste verhalen van het afgelopen decennium: Een artiest veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf; studenten rellen; de ontvoering, opgelost door een chef kok. 

Gorillaz: Song Machine Live from Kong

ZATERDAG 11 DECEMBER | 14:15

Met Song Machine Live From Kong beleef je alleen vandaag een virtueel concert van Gorillaz. Inclusief interviews met de leden en behind the scenes. 

Ook Muizen Gaan Naar de Hemel

TE ZIEN VANAF 16 DECEMBER

Ook Muizen Gaan Naar de Hemel is een prachtige stop-motionfilm voor de hele familie over een muis en een vos die samen in de hemel terecht komen. Er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de gezworen vijanden. 

De Ongelofelijke Reis (1993) | Kinderklassieker

ZONDAG 26 DECEMBER | 14:30 | NL DUB

Voordat de Seavers vertrekken voor een familievakantie naar San Francisco, zetten ze hun huisdieren - Chance, een avontuurlijke Amerikaanse bulldog; Shadow, een wijze golden retriever; en Sassy, een voorzichtige kat - af op de ranch van een vriend. Maar wanneer de dieren zich zorgen beginnen te maken dat ze voorgoed zijn achtergelaten, beginnen de drie samen aan een verraderlijke en spannende reis om hun weg door de Californische wildernis terug naar huis te vinden.

Les Olympiades

TE ZIEN VANAF 6 JANUARI 2022

Drie jonge vrouwen en een man. Ze zijn vrienden, soms geliefden, vaak beiden.

Colombia In My Arms (2020) | Movies That Matter on Tour

WEDNESDAY JANUARY 12TH | 19:30

Visually strong documentary about Colombia after the peace agreement between the government and the FARC guerrilla’s. Will the fragile peace deal survive the distrust and rancour built up by decades of war? With elections coming up, some politicians hope to gain from exploiting the tensions even further.