Audition (1999) | After Midnight

ELKE ZATERDAGNACHT IN JULI | 00:15

Aoyama vraagt een een verpletterend mooie balletdanseres mee uit, maar was dat wel een goed idee?

Ruben Brandt, Collector

VANAF 18 JULI IN KRITERION

Ruben Brandt is een psychotherapeut die achtervolgd wordt door nachtmerries waarin de personages uit beroemde schilderijen hem aanvallen.

Long Day’s Journey Into Night

NU TE ZIEN

Long Day's Journey Into Night volgt Luo Hongwu die voor de begrafenis van zijn vader terugkeert naar Kaili. Luo, gekweld door gevoelens van verlies en spijt, herinnert zich de gewelddadige dood van een oude vriend en zoekt naar zijn verloren liefde die hij de afgelopen twintig jaar nooit heeft kunnen vergeten.

What You Gonna Do When the World’s on Fire?

VANAF 20 JULI IN KRITERION

What You Gonna Do When the World's on Fire? volgt een aantal zwarte Amerikanen die vechten voor gerechtigheid in de zomer van 2017.

Propaganda: Under the Sun (2015)

ZONDAG 21 JULI | 19:30

Zin-mi leeft met haar hardwerkende ouders in de Democratische Volksrepubliek Korea. Het land waar de in 1994 overleden, maar eeuwig heersende president Kim Il-sung en diens levende, al even heldhaftige kleinzoon Kim Jong-un over hen waken; in huiskamers, op school en zelfs in de metro.

Manathon: Michael Cera Edition

WOENSDAG 24 JULI | COMBI-TICKET: €15,-

Jawel, die ene dubieuze avond van het jaar is er weer, de derde woensdagavond van juli, de avond waar het idee van “man" ogenschijnlijk op een voetstuk wordt geplaatst en onder visuele escorte van twee films de grenzen van mannelijkheid opzoekt en denkt gevonden te hebben: de MANATHON™.