Broers

VANAF 1 JUNI IN KRITERION

De broers Lukas en Alexander zijn haast tegenpolen van elkaar, maar hun intense band overheerst. De wat verlegen Lukas kijkt op tegen zijn oudere, levenslustige broer en volgt hem overal. Ook als Alexander plotseling naar Frankrijk vertrekt, besluit Lukas met hem mee te gaan.

The Fury of a Patient Man

VANAF 8 JUNI IN KRITERION

Curro wordt gearresteerd na een overval op een juwelier, als hij acht jaar later vrij komt hoopt hij zijn leven weer op te pakken. Bij thuiskomst ontdekt hij dat er iets veranderd is.

La Región Salvaje

VANAF 15 JUNI IN KRITERION

Alejandra zit vast in een uitgeblust huwelijk met Angel. Via haar broer Fabian ontmoet ze de mysterieuze Veronica. Zowel broer als zus komen door Veronica hun diepste verlangens op het spoor.

Baby Driver

VANAF 29 JUNI IN KRITERION

De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto's Baby ontmoet het meisje van zijn dromen en wil stoppen met zijn criminele bestaan.

Una

VANAF 13 JULI IN KRITERION

In dit onthutsende drama volgen we Una, een jonge vrouw met een verborgen verleden. Vijftien jaar eerder liep de jonge Una weg van huis met de oudere man Ray, die daarvoor in de gevangenis werd gezet. Inmiddels heeft Ray zijn gevangenisstraf uitgezeten en onder een andere naam een nieuw leven opgebouwd.