Get Out

NU TE ZIEN

De Afro-Amerikaanse Chris reist met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders, maar deze meet the parents is nog enger dan anders.

Aloys

NU TE ZIEN

Aloys Ador is een eenzame privé-detective die met zijn vader werkt en woont. Wanneer hij wordt benaderd door een mysterieuze vrouw die hem in een hersenspelletje betrekt dat bekend staat als “telephone walking” ontdekt hij een denkbeeldig universum dat hem in staat stelt om te breken uit zijn isolement.

Lady Macbeth

NU TE ZIEN

Lady Macbeth is een tragisch portret van een Katherine: een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die door een affaire met een jongere arbeider de kracht vindt om te vechten voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld.

Monk

NU TE ZIEN

Monk gaat over Monk (Teun Stokkel), een dertienjarige jongen die met moeder, vader en puberzus in Amsterdam opgroeit, hetgeen niet zonder slag of stoot gaat.

Ghost in the Shell

NU TE ZIEN

In Ghost in the Shell is Scarlett Johansson te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Hollywood waagt zich aan de Japanse mangaklassieker over mens, robot en alles daartussenin.

De Smurfen en het Verloren Dorp

NU TE ZIEN

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat ze op een spannende speurtocht door het Verboden Bos... Zullen ze het dorp vinden, en wie wonen daar eigenlijk?

American Honey

NU TE ZIEN 

Star is achttien, doelloos en alleen. Tijdens een dagje snuisteren in afvalcontainers op zoek naar voedsel komt ze een groep jongeren tegen die samen de Verenigde Staten doorreizen om huis-aan-huis magazines te verkopen.

T2: Trainspotting

NU TE ZIEN

De beruchtste junkies uit de jaren negentig zijn terug met nieuwe energie, nieuwe plannen en nieuwe verslavingen. 'Choose life. Choose Facebook, Twitter, Instagram and hope that someone, somewhere cares.’

Paterson

NU TE ZIEN

In Paterson geeft Jim Jarmusch een poëtische weergave van de schoonheid van het alledaagse leven van een buschauffeur en amateur-poëet Paterson (Adam Driver). De film is een liefdevol en kabbelend verslag van de dagelijkse routine.

Moonlight

NU TE ZIEN

De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.