Little Men

NU TE ZIEN

Wanneer de grootvader van de 13-jarige Jake komt te overlijden, verhuist zijn gezin terug naar hun oude huis in Brooklyn. Daar raakt hij bevriend met onderbuurjongen Tony. Als hun families ruzie krijgen over de huur besluiten zij te reageren met een belofte van stilte.

Auf Einmal

NU TE ZIEN

Na een feestje bij Karsten thuis vertrekt iedereen naar huis. Iedereen behalve Anna. Karsten zoekt toenadering tot deze mysterieuze vrouw, want hoe had hij ooit kunnen weten dat dit moment van zwakte zijn leven uit controle zou laten spinnen?

I Am Not Your Negro

NU TE ZIEN

De documentaire is een reis door de zwarte geschiedenis die de Burgerrechtenbeweging uit de jaren zestig verbindt met het huidige #BlackLivesMatter.

Song to Song

NU TE ZIEN

Net als alle films van Terrence Malick heeft ook z’n nieuwste veel weg van een muziekstuk. De titel, Song to Song, geeft dan ook uitstekend weer wat er op het witte doek zal verschijnen; een prachtige compositie, begeleid door diepgaande dialogen en een hintje narratief, waarin stijlvolle personages elkaar steeds naderen en weer uiteengaan.

Raw

NU TE ZIEN

Regisseur Julia Ducournau maakt een origineel debuut met Raw waarin familierelaties, het studentenleven, seksuele uitspattingen en een afwijkend eetpatroon aan bod komen. De jonge student diergeneeskunde Justine - overtuigd vegetariër - moet bij een ontgroening rauw konijn eten, waarna ze een onbedwingbare trek krijgt in (mensen)vlees. Raw is een veelvuldig bekroonde horrorfilm over de ontluiking van vleselijke lusten.

Free Fire

NU TE ZIEN

Wie in wapens handelt, weet dat daar risico’s aan verbonden zijn. Zeker als blijkt dat er bij de kopende én verkopende partij een stel heethoofden rondloopt met de vinger al aan de trekker.

Get Out

NU TE ZIEN

De Afro-Amerikaanse Chris reist met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders, maar deze meet the parents is nog enger dan anders.

Lady Macbeth

NU TE ZIEN

Lady Macbeth is een tragisch portret van een Katherine: een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die door een affaire met een jongere arbeider de kracht vindt om te vechten voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld.

De Smurfen en het Verloren Dorp

NU TE ZIEN

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat ze op een spannende speurtocht door het Verboden Bos... Zullen ze het dorp vinden, en wie wonen daar eigenlijk?