Mother!

NU TE ZIEN

Mother! volgt een stel dat een rustig bestaan leidt. Als er op een dag onuitgenodigde gasten hun huis binnenkomen, wordt dat bestaan ernstig verstoord. Het gevolg is dat de relatie van het stel danig op de proef wordt gesteld. Darren Aronofsky's nieuwste film is uitzinnig, onvoorspelbaar en grenzeloos.

Wind River

NU TE ZIEN

Cory Lambert is een ervaren speurder en jager die het bevroren lijk van een tiener ontdekt. Hij besluit samen te werken met de onervaren FBI-agent Jane Banner en de Tribal politie-officier Ben Shayo om te ontdekken wat er gebeurd is en de verantwoordelijken voor de gruwelijke misdaad op te sporen. Hoe dieper Cory, Jane en Ben in het onderzoek duiken hoe meer ze hun eigen levens op het spel zetten.

The Beguiled

NU TE ZIEN

The Beguiled is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan. Op het terrein van een internaat waar alleen vrouwen wonen wordt een gewonde soldaat aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden. Er ontstaat een seksueel geladen sfeer en een onderlinge dreigende rivaliteit tussen de vrouwen.

Patti Cake$

NU TE ZIEN

Geremy Jasper’s film Patti Cake$ gaat over hoe fantastisch muziek maken is en hoe moeilijk het leven kan zijn. Vooral voor een outcast zoals Patti: een dikke, witte, vrouwelijke rapper. Patricia Dombrowski, a.k.a Killa P. a.k.a White Trish a.k.a Patti Cake$ a.k.a noem het maar op, is op weg naar de top, maar die weg blijkt echter langer dan gedacht.

The Nile Hilton Incident

NU TE ZIEN

De net gescheiden, corrupte politie-commissaris Ahmed Noredin moet een moord op een beroemde zangeres, die dood werd gevonden in een hotelkamer in 'The Nile Hilton', onderzoeken. Naarmate het onderzoek vordert blijkt de moord verstrikt te zijn met de Egyptische politiek. Noredin bijt zich vast in de zaak, met gevaar voor eigen leven.

The Big Sick

NU TE ZIEN

De in Pakistan geboren Kumail heeft een relatie de Amerikaanse Emily. Samen moet ze de verwachtingen zien te overwinnen van zijn familie, die hem onophoudelijk blijft bestoken met potentiële bruiden voor een gearrangeerd huwelijk en hun 1400 jaar oude tradities. Kumail probeert zich staande te houden tussen de twee totaal verschillende werelden: die van zijn eigen, traditionele, ouders, en die van Emily's excentrieke westerse vader en moeder.

Baby Driver

NU TE ZIEN

Baby is een getaway driver die noodgedwongen zijn talenten moet exploiteren voor geraffineerde gangsterbaas Doc (niemand minder dan Kevin Spacey). Begeleid door zijn grote affiniteit met muziek, vijf verschillende iPods en drie Wayfarers op zak, zet Baby alles op het spel voor een allerlaatste heist. Is Baby Driver geen bloedstollende achtervolgingsfilm, dan is het wel de zomer mixtape van het jaar.

I Am Not Your Negro

NU TE ZIEN

De documentaire is een reis door de zwarte geschiedenis die de Burgerrechtenbeweging uit de jaren zestig verbindt met het huidige #BlackLivesMatter.

De Emoji Film

NU TE ZIEN

De Emoji Film laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone. Diep verborgen in je apps ligt Textopolis, een levendige stad waar al je favoriete emoji’s wonen, en zij hopen allemaal geselecteerd te worden door de gebruiker van hun smartphone.